8 augusti 2022 |  Blogg

En välbehövd paus

Jag är nu tillbaka efter några veckors semester. Det har varit veckor fyllda av god Italiensk mat, skratt, bad i ett blått hav, tårar, långa bilturer på Sardinien, en spontan-resa till Palma, nya vänskaper, tyska visor, har också marinerats i vin (på ett bra sätt men behöver nog en paus nu *glimten i ögat) och såklart mycket mycket mer.

Jag vet inte om jag bestämt om bloggen ska uppdateras varje dag men kommer absolut inte att sluta. Kanske det får bli mer fokus på recept, mitt mående och mer diabetes? Eller vad tycker ni?

Just nu känner jag bli glad över att vara tillbaka i vardagen men tror inte jag gillar känslan jag får i magen när jag tänker att hösten börjar närma sig. Vill ha mer sommar, mera uteliv och mindre varma tröjor.

Just nu lever jag på mina resor jag gjort som gett mig energi även om det tog en del energi. Men oj vad jag har längtat efter att få känna mig ung igen (låter som jag är lastgammal) men ni vet, känslan av att det löser sig.

Hoppas att hösten blir lika underbar som sommaren!

2 kommentarer till “En välbehövd paus”

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    @saramoback

    Följ mig på Instagram