8 augusti 2022 |  Blogg

En välbehövd paus

Jag är nu tillbaka efter några veckors semester. Det har varit veckor fyllda av god Italiensk mat, skratt, bad i ett blått hav, tårar, långa bilturer på Sardinien, en spontan-resa till Palma, nya vänskaper, tyska visor, har också marinerats i vin (på ett bra sätt men behöver nog en paus nu *glimten i ögat) och såklart mycket mycket mer.

Jag vet inte om jag bestämt om bloggen ska uppdateras varje dag men kommer absolut inte att sluta. Kanske det får bli mer fokus på recept, mitt mående och mer diabetes? Eller vad tycker ni?

Just nu känner jag bli glad över att vara tillbaka i vardagen men tror inte jag gillar känslan jag får i magen när jag tänker att hösten börjar närma sig. Vill ha mer sommar, mera uteliv och mindre varma tröjor.

Just nu lever jag på mina resor jag gjort som gett mig energi även om det tog en del energi. Men oj vad jag har längtat efter att få känna mig ung igen (låter som jag är lastgammal) men ni vet, känslan av att det löser sig.

Hoppas att hösten blir lika underbar som sommaren!

2 kommentarer till “En välbehövd paus”

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  @saramoback

  After a terrible cold, I took a break (not easy but I tried!), and experienced the effect of taking it cool - blood sugar was anything but stabile 🫠 But! Finally I’m back in routine and it feels incredibly wonderful 🔥💙

  #diabetes #diabetic #t1d #t1dlookslikeme #t1dawareness #öppendiabetes #dexcomg7 #dexcomwarrior
  ...

  Diabetes affects everyone differently, but it also affects the people close to it daily too.

  For me, communication with my family and to my friends has meant a lot. To feel that I don’t have to feel guilty for feeling certain emotions, that I can call at any time of the day without getting complaints, to ask for a hug and get a huge amount of love in return. That to me is so important.

  Eating disorders are one of the most common psychiatric disorders in people with type 1 diabetes, with a prevalence twice that of individuals without diabetes. But! There is hope! And you are the expert, and no one is perfect ❤️
  ...

  Diabetes. We don’t always go hand in hand, but sometimes we do ⚡️ And then, you can count on me 🔥💙 ...

  Följ mig på Instagram