13 maj 2022 |  Recept

En uppdatering och ett recept

Det har varit och är en vecka som har blivit otroligt tuff mentalt. Jag har kampats med tårar, event, akutbesök, läkarbesök och ja, en massa känslor på en och samma gång. Att jag har tänkt ”varför just jag” kanske inte kommer som en chock. Men jag försöker att hålla i för det borde vända, eller?

Jag vaknade natten till torsdagen av att min älskade plutt inte kunde andas. Herregud. Vilken stress att inte kommunicera, inte veta vad som gått fel osv. Ringde till Agria och fick ett videosamtal vid 05.00.

Det lugnade ner sig en aning men vid 7 började han igen att få ”panik”. Tog taxi till Bagarmossens djurakut och fick hjälp direkt. Skönt. Han hade feber och de ville ha honom kvar för natten. Fick åka hem utan honom men skönt att han får hjälp!

Livet fortsatte som vanligt med jobb och trots att jag knappt sovit något kändes det i kroppen. Och i huvudet. Sliten.

När jag kom hem längtade jag så mycket till att bara gå och lägga mig. Ni vet när man är så trött att man börjar gråta. Dock fick jag hem ett så otroligt fint paket av Closely som är ett nytt underklädesmärke! Dessa ska såklart fotas men blev verkligen så glad!

När livet inte går som man vill gäller det att trots det hålla i rutinerna så gott som. Och för mig innebär det att inte glömma bort att äta.

Stekte scharlottenlök och vitlök i olja. Hällde på vitt vin, grönsaksbuljong. Efter någon minut hade jag ner en förpackning vita bönor, riven parmesan, citronsaft, persilja, salt och peppar.

Och såklart lite mer riven parmesan på slutet. Detta var så sinnesjukt gott och så enkelt! Massa smaker på en och samma gång! Tips tips tips!

Idag är det fredag och nu var det min tur att besöka sjukhuset. Inget akut (skönt de), utan en återkontroll av min njure efter operationen jag gjorde i september förra året.

Om jag längtar efter att få sova? svar ja. Kanske ett eller två glas vin ser jag fram emot också när jag checkar ut från jobbet. Vet inte om jag ska hämta min älskade katt idag så är fortfarande lite oviss om hur min fredag kommer se ut. Först nu ska det jobbas några timmar, så får vi se sen! Hoppas ni mår bra och får en härlig fredag och helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram