10 januari 2022 |  Mat

En tillbakablick

Nu är jullovet officiellt över! Det har varit över för mig mycket tidigare då jag har jobbat mellandagarna osv men det känns bra att förmodligen få lite svar från omvärlden igen! Jag har som sagt fått en vaxpropp vilket gör att jag nu hör så otroligt uselt och därför jobbar jag hemma. Känslan av att inte höra är inte alls kul faktiskt. Men jag ska på onsdag göra en spolning som jag hoppas kommer göra underverk!

Sen sist har det ändå hänt massa roligheter och det har varit dagar med massa sol som jag inte varit sen med att ta del av. Snö, sol och vindstilla är något jag hoppas vi får mer av !

Jag har för förståa gången lagat Coq au vin och det blev så otroligt god! Super enkelt och verkligen en middag jag kan tänka mig att bjuda på nästa gång! Såklart till denna franska middag hade jag i franskt vin och kanske det var det som förhöjde smakerna?

Jag har spelat in podd! Tonårspodden heter den och vi pratade om hur det är att vara tonåring samt ha typ 1 diabetes. Det blev ett spännande samtal och jag tror det blev bra. Den kommer släppas i februari och jag är lite nervös faktiskt hur resultatet blev men jag har en bra känsla!

Jag har ätit lus (lunch utan slut) med Eva! Det var länge sen vi sågs och vi båda gnällde lite och skrattade mycket!

Vi åt lunch på Stockholm Ost & Chark och den omeletten med gruyère var riktigt jäkla god alltså! Jag som inte ens gillar omelett blev överrumplad! Gå dit om ni kan!

Jag har lagat massa toasts. Denna med kyckling, timjan, massa ost och tomat. Jösses. Mackor alltså! Gott

Jag har gosat med Balthazar med favoritvinet Barolo, mina favoriter chokladferrari framför serier. Mys

Jag har lagat kammusslor. Denna med brynt smör, persilja, scharlottenlök och vitlök. Massa mat men det är så underbart och härligt med god mat. Känner att detta år kommer jag lägga mer tid och engagemang på att just laga bra men enkel mat!

Ätit en lunch på Klang med pappa. Han fick senare hjälpa mig att rensa avloppet i badrummet. Så äckligt och jag är så tacksam för att han faktiskt hjälpte mig!

Just ja, mer mat, men att steka ägg i pesto blev riktigt riktigt bra och gott! Enkelt, gott och mättande!

Nu denna vecka kommer jag att ta dos 3 av vaccinet, jobba på en massa, planera nästa fotografering och spola rent örat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram