15 oktober 2021 |  Mat

En stor dag

Idag är en stor dag för mig! Jag sitter smetad med jobb nu och hoppas få allt klart till klcokan 16-17 för då ska jag *trumvirvel* hämta MIN KATT! Nej men det är så galet. Jag har sedan i somras lärt känna en uppfdare av Birmakatter och under tiden jag var på Gotland så kom det bäbisar. Nu, idag, är det dags att hämta en lite birmakattunge och jag är så redo och så kär!

Då jag tog i lite för hårt häromdagen när jag hämtade ett paket på 17 kg har kroppen inte känts helt hundra och huvudvärken har återuppstått. Jobbar därför hemma då jag inte är världens roligaste kollega (tro det eller ej).

Kunde i lugn och ro denna fredagsmorgon göra en lite senare frukost och äta i lugn och ro, vilket kändes så otroligt skönt!

Nu måste jag fortsätta beta av allt som ska bli klart för jag vill bara åka och hämta hem katten. Känner mig som ett barn på julafton!

Jo! Brödet är Chiabröd från Glutenfree makers och är otroligt gott. Dock råkade jag koka ägget en aning för lite men det blev bra ändå!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram