15 oktober 2021 |  Mat

En stor dag

Idag är en stor dag för mig! Jag sitter smetad med jobb nu och hoppas få allt klart till klcokan 16-17 för då ska jag *trumvirvel* hämta MIN KATT! Nej men det är så galet. Jag har sedan i somras lärt känna en uppfdare av Birmakatter och under tiden jag var på Gotland så kom det bäbisar. Nu, idag, är det dags att hämta en lite birmakattunge och jag är så redo och så kär!

Då jag tog i lite för hårt häromdagen när jag hämtade ett paket på 17 kg har kroppen inte känts helt hundra och huvudvärken har återuppstått. Jobbar därför hemma då jag inte är världens roligaste kollega (tro det eller ej).

Kunde i lugn och ro denna fredagsmorgon göra en lite senare frukost och äta i lugn och ro, vilket kändes så otroligt skönt!

Nu måste jag fortsätta beta av allt som ska bli klart för jag vill bara åka och hämta hem katten. Känner mig som ett barn på julafton!

Jo! Brödet är Chiabröd från Glutenfree makers och är otroligt gott. Dock råkade jag koka ägget en aning för lite men det blev bra ändå!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

There is a concern about Christmas and holidays in general, which I can definitely understand and relate to! After a fairly long period of sick leave, anxiety about food, exercise and blood sugar, I feel today that I no longer value myself based on these points. I have absolutely high demands on myself, but mostly in terms of work. But it's because I love my job and feel that I have a drive that makes me move forward, and develop which is positive!

Thoughts are thoughts. We are not everything we think and when the anxiety becomes too great for the small things, we usually miss what is happening around us.

Do not forget that you are not your disease, and prioritize yourself based on what makes you feel alive 💕
...

Christmas party ready 💃🎄 ...

Följ mig på Instagram