23 maj 2022 |  Mat

En soft helg

I fredags ville jag verkligen få ordning på allt innan jag checkade ut för helg och det blev lite senare än vad jag tänkt. Fick ställa in en ”diabetes” aw då jag fortfarande satt kvar på kontoret när den började. Fick istället lite senare stressa hem och möta upp brorsan för en sen aw. Om jag var redo för ett kylt glas rödvin? Svar: Ja. Herregud.

Nöjd tjej som var så taggad på att koppla bort allt som hade med jobb att göra! =)

Vi satte oss på Judit och Bertil och efter en stund sa mannen bredvid mig ”Ni verkar vara ett så himla härligt par”. Den kommentaren är faktiskt inte så ovanlig för oss att höra. Det känns ganska skönt att svara ”Vi är syskon”. Reaktionen är ganska så oslagbar haha! Till den andra sidan av myntet så är det inte bra för min egna del att ragga ute på barer när jag är med Victor. Folk tror att jag är upptagen…

Det blev lördag och jag fick ett härligt telefonsamtal av en god vän. Eller mer en mentor? Skit samma. Jag blev glad och kände mig lite peppad. Firade genom att äta grekisk yoghurt med jordgubbar och honung! Super gott!

Hann med en tur till denna helt otroliga butik! Oh La Moon (tror jag den heter). Dock köpte jag inget då tiden sprang iväg men ska verkligen gå dit igen för att se vilka stenar som jag ska ha <3

På kvällen styrdes det campari-soda drinkar, chirre, rom, smetana och sommargubbar på ballen. Hur trevligt!

I söndags var jag för första gången på plats precis när webbhallen öppnade. Vem är jag? Det intressanta var att se vilka personer som faktiskt var där innan mig och köade ?! Min datorsladd till min mac har ännu en gång gett upp. Det är alltså fjärde sladden detta år som jag behövt köpa! Att ha en katt som älskar att bita på sladdar är inget som jag har uppfostrat honom till.. jag är ruinerad.

Tog en löptur! Så trevligt. Och ett tips! Hittade dessa dextrosol som jag aldrig sett förut! Blåbär. Nej men så goda! Köp!

Lagade även den sjukaste gratängen. Potatisgratäng, som fick bli söndagens middag. Hur gott dagen efter när det liksom fått stå och gottat till sig lite.

Det är potatis, vitlök, chevre, mascarpone, mjölk, matlagninsgrädde och salt i. Herregud så god. Gör och ät.

Nu är det en kort vecka som verkar bli otroligt bra! Det ser inte ut att bli lika mycket regn som det först var sagt. Först ut är att fira brorsan som fyller år idag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram