13 december 2021 |  Mat

En lyckad fredag, panik som övergick till tårar, klättring och julskinka

Det är med glädje att jag nu på denna måndag efter helgen kan verkligen se tillbaka på en helg som blev väldigt, väldigt lyckad! För det var inte känslan i fredags förmiddags när jag fick ett meddelande om att de skulle rensa avloppet i min huset där jag bor och det finns risk att ”din lägenhet blir översvämmad”. Den pucken stressade mig så otroligt mycket när jag stod på ett jobb-event.

På eftermiddagen lyckades jag även avboka klättringen som vi hade inbokat på lördagen, jag lyckades avboka fotografen som skulle fota under lördagen och sen till att jag ångrade och försökte lösa allt i stress och panik. Det är suddigt. Jag grät och tyckte livet sög rejält. Jag försökte hålla mig över ytan och pratade ut med pappa. Skönt! För jag skulle på dejt senare!

Till toppen på allt, min dejt bokade av 30 min innan vår utsatta tid. Fuck. Idioter. Eftersom att jag är så envis så kände jag att jag inte ville ”waista” att jag duschat, sminkat mig och hade en snygg outfit så jag bestämde mig för att själv gå till en bar!

Det slutade med att jag lärde känna bartendern, hans polare som kom förbi, vi sjöng någon turkisk låt och drack något starkt (som var gott). Hade två fantastiska timmar trots allt som hänt och jag gick hem med en känsla av att vara ”nykär”. Jag borde gå ut mer själv oftare!

Klättringen blev allt efter mycket om och men och vi var ett starkt gäng! Fasiken vad nervös jag var innan men så kul!

Det gick hur bra som helst trots mina naglar 😉

Vi saknade dock Johanna som jag startat det här projektet med och som vi alla vet ska man stanna hemma vid symptom av sjukdom.

TACK för att ni gjorde denna dag fantastisk tjejer!

Vi slutade inte där utan rundade av kalaset med lunch på Krubb!

Efter klättringen mötte jag upp brorsan. Vi handlade allt inför julens skinkkok! Ingen av oss har kokat skinka förut men kände att det var dags. Det är ju så gott och vi båda älskar doppet, så sagt och gjort!

Det tog några timmar men det var värt väntan. För det var och blev så himla gott!

Ett tips. Denna senap är den godaste! Passar så bra till prinskorv med.

I söndags åkte jag in till stan om att kanske köpa ny dammsugare då min lagt av. Ingen ny dammsugare men en ny sil som kostade skjortan på Cervera.

Ett snabbt stopp i Gamla Stan där julmarknaden är. Det var ingen julkänsla som sist jag var där då all snö var borta och det var alldeles för mycket folk.

Så, det blev en fika på Portofino innan jag strosade hemåt igen!

Efter dagens bestyr bakade jag bröd. Och ja, det bakas fortfarande massa hemma!

För hur gott är det inte med nybakt bröd till frukost? Dröm!

Nu är det ny vecka och jag är pigg på att snart checka ut för lite julledighet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram