29 oktober 2018 |  Mat

En lugn helg

I fredags på väg till min kära granne för lite vin! En fantastisk kurva må jag säga!

Det känns som det har varit väldigt tyst från min sida nu under helgen på mina kanaler. Och det har sin förklaring. Jag har inte gjort något speciellt – Eller jo, jag har jobbat och strukturerat mina veckor nu framöver. Det är många bollar i luften och jag blir så otroligt stressad inombords när jag inte har koll på vad jag ska göra först etc. Ni vet, det där med att prioritera rätt.

Så, när mina vänner gick ut på fest satt jag hemma och skrev klart mitt första (eller kanske andra) utkast på det som jag ska prata om i December i Danmark. Pappa i luren som stöd och hjälp för att få ordning på alla ord och meningar. Det här ska ske på engelska vilket inte känns som min starka sida. Jag önska jag vore bättre på de där små orden. Och att kunna prata mer spontant. Men jag tror det kommer bli svin-bra det här. Jag ska prata om ett ämne som står mig varmt om hjärtat. Nämligen ätstörning och diabetes.

Söndagen vaknade jag upp med energi till 100! Jag började måla om delar av lägenheten och det slutade med att jag nästan målade om allt. Haha! Det är så typiskt mig men jag fick bra omdöme från mitt middagssällskap som gick igenom varje litet hörn med strålkastare! Kvällen slutade med att jag bjöd på smörstekta trattisar.

Kanske inte en så spännande helg men så skönt att bara vara. Att ha en hel helg utan några måsten eller tider att passa! Så härligt!

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

I was invited to hear about research on type 1 diabetes (and type 2 diabetes) this weekend.

As much as half of all cases, t1, are diagnosed in adulthood, and there is a need to understand the factors that contribute to the development of type 1 diabetes in adults. The lower heritability in adults suggests that environmental factors play a greater role in the development of the disease in adults than in children. They also highlighted the need for further research to identify environmental factors that contribute to type 1 diabetes in adults.

And, of course, lots of important information on how to make transplanted beta cells survive 💙
...

Someone told me that Diabetes is not a barrier but a different path that brings lessons on strength, resilience, and the significance of self care 💕
Over the years, with many lows and highs - I’ve learned to not expecting everything to be perfect all the time.
...

Följ mig på Instagram