21 oktober 2021 |  Event

En kväll med typ 1 diabetiker

Nej men nu vet jag inte vart jag ska börja. Jag och Johanna har och känner att det saknas ett riktigt bra forum för vuxna typ 1-diabetiker, en trygg grupp där vi kan vara oss själva och hjälpa varandra. Vi vill skapa events och göra aktiviteter tillsammans – högt som lågt! Och nu var vårt första ”event” inplanerad.

Så spännande och detta är något som jag verkligen tycker är så himla roligt! Träffa nya människor, skapa nya kontakter, och ha roligt tillsammans. Det är ett stort plus också att alla är diabetiker! Kan inte bli bättre!

Vi sågs på Kungsgatan för att spela Shuffle Board. Det pratades mer än vad det spelades haha men då vet man om att det är rätt. När snacket liksom flyter på så himla bra.

Efter att vi spelat klart, beställde vi in middag och fortsatte kvällen med allt från diabetes-snack, relationer, och hur komiskt att ingen av oss är från Stockholm från början!

Vi planerar att styra ett ytterligare event eller en dag i början av december. Vi tänker oss klättring, på en helg (lördag troligtvis) då en av tjejerna klättrar på fritiden. Detta är något som jag velat testa ända sen jag var liten men aldrig kommit till skott.

Jag återkommer när jag och Johanna har skapat en grupp där man kan gå med och sen när något händer kunna attenda till eventet enkelt osv!

Tack för igår!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram