24 maj 2020 |  Mat

En helg fylld av allt

I fredags tog jag första tåget efter mitt jobb till Norrköping. Det var en tung dag där jobbet inte blev alls lika viktigt. Även om vi alla visste att denna dag skulle komma går det inte att veta hur man känner när det väl sker. Farmor dog och familjen och pappa blev prioritering 1.

Jag kom sent och lagom till fredagsmiddag. Grill i all ära men det är något speciellt med att grilla ”hemma”. Det slår liksom aldrig fel!

Grillmaster och hungrig dotter

Hejdå vad gott

Bland minnen, skratt och lite tårar drack vi punsch och kaffe innan jag somnade som en stock

Min brorsa fyllde år i lördags och fick bland annat dessa dra mig baklänges tallrikar!! Jag är så avis och tänkte bannemej köpa mig ett par till mig själv.

Vi åkte ut till Söderköping och bytte cityskorna mot stövlar och varma tröjor då vädret inte alls var som det ska vara i maj, regn.

Min brorsas stövlar (två storlekar för stora), mammas rosa tröja, pappas jacka. Jupp. Stadstjej?!

Vi gick upp till Ramunderberget och kom till toppen!

Vi åkte till Söderköping och skulle gå runt lite där men efter en promenad i regnet var vi frusna (läs: jag) så vi slog oss ner på en mysig restaurang och tog in kaffe och vin

Väl hemma och någon timma senare då jag total däckade i sängen (frisk luft gör en trött) blev det gratis konsert hemma! Det slår liksom aldrig fel!

Middag? Började såklart med kräftor! Kommer alltid att vilja ha kräftor oavsett årstid

Vi grillade massa mat! Det regnade mellan varven men det är lite så svensk vår är, eller hur?

Och drack ett så j*vla gott vin! Vi slog på stort då det var brosans dag (trots att han drack öl)

Jag blev överraskad av pappa när han berättade att han bakat mitt valnötsbröd! Min pappa brukar inte baka bröd och att han tog ett recept från mig! Herregud! Det var så fint och så gott

Åt mackor till frukost i solen idag.

Jag älskar att vara hemma. Det är stort, det är enkelt att ”bara” gå ut. Jag älskar min familj och det kändes väldigt bra att åka hem denna helg. Att få se att familjen mår bra trots omständigheterna.

Är tillbaka i Stockholm nu och ska jobba lite, plantera mina växter i krukor jag tog med mig hemifrån. Nu känns det som att våren äntligen är här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

A few hours in Copenhagen and I guess this is the first time (in my 22 years as a t1) I’ve got it all! Sugar, enough insulin, cannulas, and well - myself put together 💙✌🏻 ...

Have had many conversations this week about diabetes and eating disorders. It’s, as you know, very common. It is also frightening how little we know, how can we avoid more people being affected, improvements in healthcare and what or how should we reduce the pressure and stress around food for people with diabetes?

What I do know is that I need to be around people who don’t have diabetes, eat food, enjoy life, - has helped me. Because that’s how life should be, even if I live with an illness that requires round-the-clock care 🫶🏻
...

Följ mig på Instagram