3 februari 2023 |  Blogg

En emotionellt horribel vecka

Lika glad som jag är över att januari har passerat lika ledsen är jag över att det börjar bli kallt igen. Denna vecka vet jag inte riktigt hur jag har mått faktiskt. Det har varit upp och ner minst sagt. Igår rann bägaren över, så att säga. Att jag är human och kan göra fel är nog ingen överraskning men, det blev så mycket fel att när jag satt hemma och väntade på service av min tvättmaskin var jag tvungen att ringa upp min kollega på teams och gråta. Första gången sen min anställningen som detta har hänt.

Kändes som att jag inte visste hur jag skulle lösa allt som jag ställt till med.

Mötte upp fantastiska Sara på eftermiddagen. Grät i hennes bil och hon fick trösta mig. Herregud, vad är det som händer med mig?!

Jag skulle hem till henne för att skapa content till Max Factor och inte mig emot då jag älskar False Lash Effect Mascaran! Sara tog hand om mig, bryggde kaffe och hon fick mig att lugna ner mig. Vi jobbade undan lite och sen vid 17 var jag redo, eller kanske mitt uppsvullna ansikte var redo efter allt tjutande, att spela in film om just mascaror!

När vi var klara togs det lite bilder och denna bild tycker jag sammanfattar hur bra jag till slut mådde 😉

Och hur nöjd jag är över de två mascaror jag fick testa!

Idag är en ny dag. Möten är inbokade och jag ska försöka ta mig igenom denna dag levande. Jag har ont i huvudet och vill bara att allt ska lösa sig.

Nog om detta. Senare kommer ett eller kanske flera recept!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

A few hours in Copenhagen and I guess this is the first time (in my 22 years as a t1) I’ve got it all! Sugar, enough insulin, cannulas, and well - myself put together 💙✌🏻 ...

Have had many conversations this week about diabetes and eating disorders. It’s, as you know, very common. It is also frightening how little we know, how can we avoid more people being affected, improvements in healthcare and what or how should we reduce the pressure and stress around food for people with diabetes?

What I do know is that I need to be around people who don’t have diabetes, eat food, enjoy life, - has helped me. Because that’s how life should be, even if I live with an illness that requires round-the-clock care 🫶🏻
...

Följ mig på Instagram