21 september 2018 |  Diabetes

En dag ståendes

Som ni kan se på min blodsockerkurva blev det en dag där jag inte satt många sekunder. Den tiden jag faktiskt satt ner var när jag slängde i min lunch (på stående fot i princip) och sen när jag slog mig ner i soffan hemma senare, helt slut. Natten blev som ett långt rakt streck och det kändes otroligt bra att äta havregrynsgröt till frukost i lugn och ro med en massa färska bär. Skönt att få tillbaka en mer mänsklig blodsockerkurva, haha!

Idag är planen att försöka återhämta mig samt att försöka hinna jobba ikapp allt som inte hunnits med nu under dessa två ganska hektiska veckor. 

Sen vill jag bara promota min grymma granne Nathalie som gick vidare i Idol igår! Hur kul!!! Det ska bannemig firas. 

Trevlig fredag

/Sara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram