20 juni 2018 |  Diabetes

En bra patient

Gjorde ett snabbt besök hos mitt diabetes-team denna morgon för att säga hej och godmorgon. Eller, nja inte riktigt men det blev en kort visit för att lämna tillbaka lite produkter nu innan sommaren och jösses vilken dröm att jobba där. Titta bara på vilken utsikt som de har! Det hade jag då minsann inte tackat nej till. Vissa personer vet jag tycker det är skrämmande med sjukhus och tanken av att bara komma nära ett sjukhus upplevs som obehagligt. Jag däremot tycker att, speciellt Ersta, är helt fantastiskt. Har inte gått där så många år men upplever en härlig miljö och ett glatt gäng. Det tycker jag är super-viktigt för mig som patient. Hur känner du?

Det börjar närma sig med stormsteg midsommar och har fortfarande inte bestämt mig vad jag ska göra. Inte heller vad jag ska ha på mig då det ser ut som det ska vara soligt, kallt, regnigt och ja, lite av varje årstid typ. Precis som midsommar egentligen brukar vara. 

Ikväll är planen att möta upp ett gäng för att bada vid klippor, men det ser ut som det ska regna även ikväll… Så vi får se. Blir nog någonting inomhus i så fall!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

I was invited to hear about research on type 1 diabetes (and type 2 diabetes) this weekend.

As much as half of all cases, t1, are diagnosed in adulthood, and there is a need to understand the factors that contribute to the development of type 1 diabetes in adults. The lower heritability in adults suggests that environmental factors play a greater role in the development of the disease in adults than in children. They also highlighted the need for further research to identify environmental factors that contribute to type 1 diabetes in adults.

And, of course, lots of important information on how to make transplanted beta cells survive 💙
...

Someone told me that Diabetes is not a barrier but a different path that brings lessons on strength, resilience, and the significance of self care 💕
Over the years, with many lows and highs - I’ve learned to not expecting everything to be perfect all the time.
...

Följ mig på Instagram