27 oktober 2020 |  Diabetes

En blick in i min tisdag

I lördags mitt i allt svepte jag ihop ett riktigt smaskigt bröd med nötter, torkad aprikos SAMT svarta bönor! Det blev dagens frulle. Med smör och ost. Bra start på min tisdag

Efter x antal timmar jobb och ett nära ”nu bryter jag ihop” känsla vid 17 tiden tog jag mig bort till gymmet för ett body pump pass. Var där förra veckan med och idag kunde jag faktiskt göra EN armhävning. Det går framåt. Men jösses vad muskler jag ska få nu 😉

På väg hem, sjönk blodsockret och jag tror att jag var bland de gladaste av att hitta choklad i väskan! Fasiken så gött.

Har precis fått i mig middag (champinjongryta och ris) och ska försöka hinna knåpa ihop receptet på fröbrödet så även ni kan ta del av det, hinna svara på mejl som trillat in under dagen och ja, sen kommer jag sova gott. Det lovar jag. Mina muskler värker och det kommer vara svårt att gå på toaletten i morgon. Jag känner det redan nu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram