27 oktober 2020 |  Diabetes

En blick in i min tisdag

I lördags mitt i allt svepte jag ihop ett riktigt smaskigt bröd med nötter, torkad aprikos SAMT svarta bönor! Det blev dagens frulle. Med smör och ost. Bra start på min tisdag

Efter x antal timmar jobb och ett nära ”nu bryter jag ihop” känsla vid 17 tiden tog jag mig bort till gymmet för ett body pump pass. Var där förra veckan med och idag kunde jag faktiskt göra EN armhävning. Det går framåt. Men jösses vad muskler jag ska få nu 😉

På väg hem, sjönk blodsockret och jag tror att jag var bland de gladaste av att hitta choklad i väskan! Fasiken så gött.

Har precis fått i mig middag (champinjongryta och ris) och ska försöka hinna knåpa ihop receptet på fröbrödet så även ni kan ta del av det, hinna svara på mejl som trillat in under dagen och ja, sen kommer jag sova gott. Det lovar jag. Mina muskler värker och det kommer vara svårt att gå på toaletten i morgon. Jag känner det redan nu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Diabetes affects everyone differently, but it also affects the people close to it daily too.

For me, communication with my family and to my friends has meant a lot. To feel that I don’t have to feel guilty for feeling certain emotions, that I can call at any time of the day without getting complaints, to ask for a hug and get a huge amount of love in return. That to me is so important.

Eating disorders are one of the most common psychiatric disorders in people with type 1 diabetes, with a prevalence twice that of individuals without diabetes. But! There is hope! And you are the expert, and no one is perfect ❤️
...

Diabetes. We don’t always go hand in hand, but sometimes we do ⚡️ And then, you can count on me 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram