30 april 2021 |  Snacks

Efterlängtad leverans och gröna ärtor röra

Jag vet inte om ni kan föreställa er mitt glada ansikte när jag såg att mina älskade kapslar äntligen hade kommit till min dörr! Igår efter min kurs hörde jag att de anlände och det har varit en lång tur i att ens få hem dom. Men nu så!

Så, hur underbart att starta fredag och valborgsmässoafton med ett riktigt panggött kaffe! Jubel inombords. Jag älskar såklart min mocka master men tycker det är trevligt med variation

Testade något helt nytt när jag ändå hade lågan igång. Frysta ärtor mixat med fetaost och toppat med peppar. Den kombon måste ni testa. Jag avskyr egentligen ärtor men detta var något helt annat! Ja, pappa, du kommer älska denna med!

Hej goda kaffe!

Det firades och filmades haha

Toppa med lite mer fetaost och svartpeppar och hugg in!

Denna fredag har gått upp och ner i alla faser. Precis varit nära tårar då jag insåg att jag gjort ett stort fel på jobbet. Ingen som dött men nära att jag kollapsade haha!

det är valborg och jag ska efter jag rensat upp efter mina ”misstag” försöka hitta lite energi för att träffa upp lite vänner för middag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram