30 april 2021 |  Snacks

Efterlängtad leverans och gröna ärtor röra

Jag vet inte om ni kan föreställa er mitt glada ansikte när jag såg att mina älskade kapslar äntligen hade kommit till min dörr! Igår efter min kurs hörde jag att de anlände och det har varit en lång tur i att ens få hem dom. Men nu så!

Så, hur underbart att starta fredag och valborgsmässoafton med ett riktigt panggött kaffe! Jubel inombords. Jag älskar såklart min mocka master men tycker det är trevligt med variation

Testade något helt nytt när jag ändå hade lågan igång. Frysta ärtor mixat med fetaost och toppat med peppar. Den kombon måste ni testa. Jag avskyr egentligen ärtor men detta var något helt annat! Ja, pappa, du kommer älska denna med!

Hej goda kaffe!

Det firades och filmades haha

Toppa med lite mer fetaost och svartpeppar och hugg in!

Denna fredag har gått upp och ner i alla faser. Precis varit nära tårar då jag insåg att jag gjort ett stort fel på jobbet. Ingen som dött men nära att jag kollapsade haha!

det är valborg och jag ska efter jag rensat upp efter mina ”misstag” försöka hitta lite energi för att träffa upp lite vänner för middag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

I believe that as a diabetic, it is easy to set new and grand goals and strategies to get such a good balance with blood sugar, which may not always be as easy to follow.

My key is to start by answering this question: What very small details take you very small steps to the very glorious vision of yourself? Now we talk a little. And maybe not even related to diabetes.

Like nail polish level, then. Believe me, I also flirt with big plans for everything I want to accomplish and achieve, but these mini-promises carry almost all the charm. Details that hold so much identity, but which at the same time are foolishly easy to achieve, whatever life may have to offer. What if New Year's resolutions could create feelings like them, instead of stress and despair? 💕
...

Prepping for the French fries I had a few minutes later 🤍 #t1dlookslikeme ...

New shoes 🖤 ...

It’s finally Friday 🤩 ...

Följ mig på Instagram