22 september 2020 |  Event

EASD2020

Då var det igång! ÄNTLIGEN! Men jäklar vilka tekniska problem jag hade att komma ”in” som en virtuell avatar på mässan men efter x antal svordomar och chattande med min vän som sitter i Belgien så lyckades jag!

Jag har en massa föreläsningar att gå på och ska försöka att dela med mig av det som jag anser viktigt för även er att veta. Det är alltid så inspirerande att ta del av information och av duktiga talare om ”vår” framtid, hur viktigt det är med digitala hjälpmedel osv.

Igår var det en föreläsning med Kelly Close som är grundare av DiaTribe och Prof. Thomas Danne för en diskussion om Time in Range. Det var otroligt bra och hur viktigt det är för patient och läkare. Att istället fokusera på tiden inom målvärdet för att tillsammans kunna expandera vår ”verktygslåda”. Istället för att fokusera på hba1c som egentligen inte säger så mycket mer om hur vardagen som diabetiker fungerar eller är, att fokusera på att förbättra vardagen som vi lever i.

Teknologin som vi idag har och kan ta del av förbättrar generellt en diabetikers vardag. Att själv kunna se hur sitt blodsocker ser ut på dagarna gör att patienten själv kan dra slutsatser och få kunskap om hur sin egna kropp fungerar. Även att man kan tillsammans med sin diabetesläkare samt sköterska kan arbeta mer tillsammans och få en dialog som blir förstående för alla parter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

How about a natural skin this summer! bare Minerals complexion rescue All Luminizer Mineral 💕
Moisturizer, skin tint and spf 20, all in one from @bareminerals ⭐️ we will all be stars with this (and have a healthy-looking glow) 🤍
...

Följ mig på Instagram