21 september 2022 |  Event

EASD och en liten uppdatering

Det har varit mycket och är i detta nu mycket på agendan. Denna vecka har jag både sett fram emot men ändå inte. För jag vet, att när dagarna är fullbokade från morgon till kväll och det med aktiviteter som krävs att jag har energi är krävande.

Men, det är onsdag och jag har haft en otroligt härlig start på veckan med EASD som är i Stockholm i år, träffat massa underbara vänner som jag inte sett på år (ni vet corona kom emellan), fått nya kontakter, tagit ”fan” bilder (kom några tårar av glädje) och en massa jobb.

EASD håller hus i Älvsjö-mässan. Skönt att vara på en mässa där man känner sig ”hemma” och i själva området då jag bott i Älvsjö några år!

Först ut var middag! Här med mina favoriter! Renza från Australien, Amin som är en sjukt driven ”diabetes-entreprenör” (fick se en av hans nya produkter, en kyl för insulin), och såklart Chris. The grumpy pumper. Han var med mig till San diego precis innan pandemin bröt ut och är en jäkla trevlig britt, trots att han alltid vill se sur ut på bild

Har varit på helt fantastiska workshops och föreläsningar.

Jag blev inbjuden av Dedoc som jag hoppas ni känner till! Jag minns första gången, tror det var 2015 eller 2016, när vi försökte luska oss in på alla dessa kongresser världen över. Det var tufft, och det var värt allt slit för idag får vi ”influencer” vara med. Äntligen!

Spelade in lite klipp, eller mer frågor och svar. Blir alltid så nervös.

Steffi. Hon är så rolig, driven, trevlig och ambitiös! Minns väldigt väl den gången i Barcelona när vi drack alldeles för mycket vin tillsammans och kunde inte sluta skratta!

Igår kväll var jag bjuden till DiaTribes panel-diskussion. Vi var på Eric Ericssonhallen på Skeppsholmen. Så bra location! Det var spännande att höra om deras åsikter om hur teknologin påverkar diabetiker, vad botemedel egentligen betyder och hur ser det egentligen ut med att få ett botemedel?

Dock var det ingen direkt mat där utan smårätter. Och med det, var det enbart maträtter med bröd. Suck. Så vid 21.30 blev hungern för enorm och jag alldeles för trött små smet ut och åkte hem.

Trött, glad och så tacksam för hur diabetes community’t har utvecklats under dessa år som jag har varit aktiv och hur glad jag är att faktiskt få se och ta del av allas (även företagens) energi för att få livet som både typ 1 och typ 2 att bli mer enkel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram