10 oktober 2022 |  Blogg

”Du har otur”

Året fortsätter i samma veva. Oturen följer efter mig känns det som. Jag åkte in ”akut” idag då min fot, eller såret såg otroligt konstigt ut samt gjorde väldigt ont. Möttes av en väldigt trevlig och genuin läkare som sa att det såg illa ut. Hon sa det på ett ”vänligt” (ja, det går faktiskt) och medan jag låg ner skrattandes av panikkänslor la hon något för att skyla foten, så jag skulle slippa se ”eländet”.

”Du har i alla fall inte tappat humöret”

Det var på gränsen. För, i och med en infektion så pass nära inpå operationen ville de ta några prover. För om jag skulle ha sämre värden än normalt skulle jag behöva åka in för att få dropp. Där i sekunden ville mitt inre bryta ihop.

Nu hade jag tur, värdet låg inom det normala och jag fick utskrivet antibiotika och en tid igen på fredag. Jag fortsätter att hålla mig hemma, med foten i högläge och hoppas nu inte att jag ska bli illamående av tabletterna som de förklarade att man kunde bli.

2 kommentarer till “”Du har otur””

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    @saramoback

    Följ mig på Instagram