12 juli 2018 |  Mat

Drinkar, fotboll, Supper

Det känns som att mitt fotbollsintresse inte var så långvarigt ändå. Hade noll koll på att det var match igår men intresset och engagemanget kom snabbt tillbaka när jag dels mötte min granne som älskar fotboll och såklart pulsen på Gården (kryllade av engelsmän). 

Men vi börjar från vad som hände tidigare under dagen!

Jag drog till kontoret No. 18 direkt efter att jag slutat för att vänta in Rosanna och hennes urgulliga hund Snoop. Möttes av denna skylt som jag kände tilltalade mig. Vill nästan ha något liknande på mitt framtida kontor, eller varför inte hemma i hallen?

Kontoret ligger mitt på Stureplan och jag älskar verkligen att hänga där. Så fina lokaler, massa hårprodukter som man får ”låna” och helt enkelt en jävla pang-bra miljö!

Efter att ha hängt ett tag på kontoret där gick vi mot Supper, Gården för att ta en drink. Det tog ett tag då Snoop (hunden) enbart är 13 veckor så det var galet vad folk på vägen skulle stanna och klappa, beundra, ta kort osv. Men till slut kom vi fram (1 timma senare) och kunde slå oss ner med denna gröna sköna drink.

Det var tur att vi hade bord för det fylldes på med glada turister och engagerade fotbollspersoner! Det blev sång, ramsor och öl i mängder (inte för oss). Undrar egentligen hur mycket öl som säljs nu när det är VM? Vi fick i alla fall in lite plockmat och som jag sa igår, är det värt ett besök nu när det är sommar och de har öppet på Gården. Maten är gudomlig och drinkarna så! Vi tog in tacos (både pulled pork och friterade scampi), majskolvar och pimientos med sesamfrön. Om det slank ner? Eh JA!

Vi fick in en till drink som var en aning starkare men så otrligt god. Fräscha smaker. Beställer aldrig in en drink själv då jag inte gillar det söta och för att jag ofta får problem med blodsockret (suck) men jag gör undantag när jag vet att det är Patric (som jobbar där) gör drinkarna. Duktig bartender!

Efter mat och tjatter om livet kom lite fler vänner och tillbringade kvällen med oss. Himla trevlig kväll och när det blev halvlek passade jag på att åka hem då jag hade ett paket som jag var tvungen att hämta ut innan posten stängde (och för att jag var trött haha). 

Tycker det är så skönt att komma hem i tid på kvällarna för att inte förstöra dagen efter, speciellt nu när jag inte har semester ännu. 

England tog inte hem vinsten (vilket jag inte är så ledsen över) och jag ser fram emot att få följa de matcher som återstår av VM.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Do I really have to live with this for the rest of my life? When I went for a run this morning, my sensor alerted

Low blood sugar

It usually doesn`t affect me, because I know my body and I know my diabetes.

But out of nowhere came the thought "Should it be like this for the rest of my life".

Should I always have to hear the alarms that come from time to time, should I always have to think about what I eat, should I always have to walk around with sugar in my purse

Today, I`m tired of this. I`m fine, just thought that I would share this with you ❤️
...

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

Följ mig på Instagram