17 juli 2018 |  Mat

Djurgården

I lördags blev det en dag fylld av utflykter. Jag tycker att vi alla (JAG) borde bli bättre på att turista lite mer i sin stad. Jag kan inte tänka mig att jag är ensam om det, men å andra sidan har jag blivit så mycket bättre på att se nya saker, konserter osv. 

Innan frukost tog jag med mig pappa till vattnet för att visa mitt badställe. Morgondopp stod på schemat och solen gassade, hur underbart?

Ett alldeles för litet bord… frukost dukades upp snabbt som tusan då blodsockret sjönk och jag blev mer och mer sur och arg. Känner ni igen er? Lugnet som infinner sig när blodsockret är mer åt det normala hållet är en känsla som är obeskrivlig. En härlig känsla.

Vi åkte till slussen för att ta båten över till Djurgården. Dock glömde jag mobilen när vi skulle kliva ombord så det var bara för mig att åka hem igen och hämta den. Då jag har blodsockret i appen och ingen mätare med mig fanns det egentligen inget val.. Suck alltså, och i värmen. Var dyblöt när jag väl kom till slussen igen, haha!

Vi var alltså och tittade på Sigrid Hjerten, en helt fantastisk utställning som jag verkligen kan rekommendera att ni besöker. Konst är tametusan guld!Historian om konstnären var intressant. Älskar att läsa om hur andra har levt sitt liv, sina problem och sen att det speglar av sig på ett vitt papper. Man märker tydligt hur färger, strukturen och mönster förändrar sig under hennes liv. 

Mot Stranbryggan för lunch!

 

Mat i all ära, men nu när det är så varmt blir jag inte lika sugen och då blev denna rätt perfekt! Det sveptes även en och en annan vatten så varmt som det var!

Efter lunch begav vi oss hemåt, vi badade igen då vi fick värmeslag! 

Efter en lång dag ute tog jag några minuter i soffan innan jag mötte upp min bästis för att gå på födelsedagsfest. Där var det grill på balkongen!

Vi åt korv, skrattade och drack vin.

När klockan slog 23, var jag så himla trött. Som att solen hade sugit ur mig all energi. Vi bestämde oss för att röra oss hemåt i den ljumna värmen.

En selfie innan vi sa godnatt till varandra. Så skönt att komma hem och inte lika skönt att lägga sig i en uppvärmd lägenhet. Jag tänker att jag får ta igen sömnen när jag får semester, haha. För denna värme går inte att sova bra i. Eller vad tycker ni? 

10 av 10 poäng får denna lördag av mig. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

I get a lot of questions why I run, expose myself to hard races and train when it is possible to sit down in a comfy sofa (😘)

I don’t have a good answer to it except that I want to be strong and a receipt that it is possible despite t1 diabetes.

Summer for me has in recent years not gotten the star shine it should.
2020 I got sepsis, got very sick and hospitalized all summer. Was discharged with a catheter for one kidney and thus half man half woman for a few months.
In 2021, I had surgery for what had caused my sepsis. Östling’s kidney.
In 2023 I had to cancel my vacation, go straight to the emergency room and hospitalized for more than 2 weeks due to an infection in the kidney that caused a lot of pain, tears and a resignation I didn’t think I could handle.

None of this is related to T1 diabetes and nothing I could have done differently to avoid.

Despite that, I was determined. Copenhagen Half Marathon 2023, Stockholm Marathon 2024, what’s next?

There are obviously more diseases than diabetes but life goes on and there are a lot of positives in life that you have to take advantage of 🫶🏻❤️
...

How about a natural skin this summer! bare Minerals complexion rescue All Luminizer Mineral 💕
Moisturizer, skin tint and spf 20, all in one from @bareminerals ⭐️ we will all be stars with this (and have a healthy-looking glow) 🤍
...

Följ mig på Instagram