9 januari 2019 |  Diabetes

Diabetesvänner

Konstigt att säga Diabetesvänner. Vi är mer än så men det hela började i somras när jag fick en fråga via Instagram av en följare om att ses. Självklart ville jag det och idag sågs vi igen! Så himla trevligt och Greta känner även min vän Anna (@onnepe) som jag träffade i Wien i våras. Ja, ni ser ju. Diabetesvärlden blir mindre och mindre och jag blir mer GLAD för att jag får träffa och lära känna så härliga personer. Och som även som jag har diabetes.

Vi sågs för lunch (Greta åt frukost haha) på Espressohouse vid Sundbyberg. Då Greta pluggar i Sverige, bor i Wien, har sin familj i Munchen och ska förmodligen börja studera i Lund till hösten, pratades det en hel del om hur olika det skiljer sig åt med diabetesvård enbart i Europeiska länder. Det är nästan skrämmande hur bra vi har det i Sverige bara genom att jämföra sig med Tyskland som är ett land i framkant. Tiden sprang iväg extremt fort och jag var tvungen att springa tillbaka till kontoret alldeles för tidigt men fick även in lite avundsjuka då Greta ska åka till Singapore hela februari!! För att träffa några tjejer som har diabetes. Hur Coolt! 

Denna lunch var något jag behövde. Har känts så segt några dagar nu med inspiration osv. Men jag hoppas den kommer tillbaka nu! Yay 

JO! Innan jag glömmer. Gretas mamma som inte har diabetes ville testa att använda Libren. Sagt och gjort. Jag fick se några av en icke-diabetikers kurva och jo, ta mig fasen. Det går upp och ner även för en icke-diabetiker! Det är första gången jag ser en kurva där personen inte har diabetes och det var väldigt skönt. En icke-diabetiker har också höga och låga värden. Precis som jag!

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

How about a natural skin this summer! bare Minerals complexion rescue All Luminizer Mineral 💕
Moisturizer, skin tint and spf 20, all in one from @bareminerals ⭐️ we will all be stars with this (and have a healthy-looking glow) 🤍
...

Följ mig på Instagram