3 juli 2020 |  Event

DiabetesMeetUp

Igår var det dags för något som jag sett fram emot från det att jag fick inbjudan av min vän och kollega Ilka från företaget MySugr.

Jag tror det var bland de första gångerna som det hölls ett virtuellt event bland oss diabetiker influenser och om det var kul och spännande ? Eh JA! Herregud så kul att få se alla igen (trots att det bara var online) men åh! Jag hyser en så stor kärlek till alla mina vänner ute i världen!

Det var olika ”rum” som vi fick gå in i och det mest intressanta var det som Gary Sheiner höll i. Gary Scheiner är en prisbelönad certifierad diabetesutbildare, utbildningsfysiolog på masternivå och person med typ 1-diabetes sedan 1985 och har ägnat sitt yrkesliv till att förbättra livet för människor. Det var verkligen på tiden att jag fick ”träffa” honom!

I det andra ”rummet” fick jag träffa Scott igen! Vilken glädje! Vi lärde känna varandra typ 2015 och vi har följt varandra sedan dess. Sist vi hände var i San Diego i februari där jag även fick inbjudan till MySugr kontoret. Det är alltså Scott som är grundaren och har själv haft typ 1 diabetes sen väldigt många år tillbaka!

Mellan alla sessioner spelade och sjöng Ben Rue som också har diabetes och det var väldigt bra! Fick höra en låt som skulle släppas idag (alltså en dag innan releasen)!

Det var ytterligare några sessioner och det var Roche tillsammans med MySugr som hade bjudit in till detta event och jag är så glad att jag blev inbjuden!
efter två timmar ville vi alla fortsätta men jag var tyvärr tvungen att lämna för att äta middag (20.30). Då hade jag fått lite smärta i ryggen efter att ha suttit knasigt under tiden.

Tänk vad många drivna diabetiker som finns över världen och jag tror och hoppas att detta kommer fortsätta. Vi var anslutna från hela världen och det om något är ju helt fantastiskt! Jag längtar tills nästa gång och tills nästa gång jag faktiskt får träffa alla på riktigt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Friday glam! And so nervous about this Sunday - I will for sure update you on what’s going on (guess I’m too anxious 🙈) ...

Följ mig på Instagram