16 november 2018 |  Event

Diabetesgalan 2018

Diabetesgalan 2018 gick av stapeln i onsdags, den 14 november. Det är en ära att få vara med från början och nu var det alltså 2:a året i rad! Hur jäkla härligt.!! 

Min plus 1 var min absoluta bästa vän Josefine som fick följa med. Vilken kväll det blev! 

Häng med! 

Mötte upp Anna (hennes man) och Sofia på globen hotellet för en fördrink 

När vi kom in på annexet gjorde jag faktiskt en fuling och tvingade på denna tjej med mikrofon en intervju. Haha! Ver inte om den finns någonstans eller om den helt enkelt raderades 😉 men kul som tusan var det! 

Inne på VIP:en var det så mycket härliga personer och det är inte på varje event jag går på där jag känner 90% av personerna. Så, det kändes helt magiskt! Här med Fanny! 

Dream-team! Dessa två personer från Medtronic är helt fantastiska och jag hade aldrig klarat detta utan dessa två. De har varit med under några är och även under den tiden som jag var sjukskriven. De känner mig väldigt väl <3

Joakim, Diabetesmannen, som vägrar inse att han är 2 meter kortare än vad jag är, haha! Jag måste ändå ge honom en eloge då det är pga honom som jag faktiskt startade upp min blogg från första början 🙂

Så taggade! 

Jag är så glad över att Sverige har tagit steget till att göra en direktsänd gala till förmånen Diabetes. Vi har nu samlat in över 7 miljoner kronor vilket är helt jäkla fantastiskt! 

Åååååå vilken bra kväll/natt. Jag kommer med all säkerhet att gå på mina rosa fluffiga moln en längre period. Alla samtal jag hade med er ger så mycket. Att bara få känna sig som en helt normal person trots en del apparater som är påklistrade på kroppen. Det är guld. 

Så bra gala och tack By Malina för lånet av klänningen!

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Someone told me that Diabetes is not a barrier but a different path that brings lessons on strength, resilience, and the significance of self care 💕
Over the years, with many lows and highs - I’ve learned to not expecting everything to be perfect all the time.
...

Följ mig på Instagram