10 oktober 2018 |  Event

Diabetesgalan 2018

När jag kom hem igår kväll möttes jag av ett härligt kuvert i brevlådan! Det var min ibjudan till Diabetesgalan som går av stapeln den 14 november. Det är så härligt att det här är nu mer én tradition och det ska bli så jäkla roligt! Om jag är taggad? JA!

Förra året hade jag en klänning av By Malina och i år får vi helt enkelt se. Jag har en plan men kommer behålla den lite för mig själv en stund. Lite spännande måste det minsann vara, eller hur 😉

Ska ni också gå? Vore så roligt att få träffa er!

/Sara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Diabetes affects everyone differently, but it also affects the people close to it daily too.

For me, communication with my family and to my friends has meant a lot. To feel that I don’t have to feel guilty for feeling certain emotions, that I can call at any time of the day without getting complaints, to ask for a hug and get a huge amount of love in return. That to me is so important.

Eating disorders are one of the most common psychiatric disorders in people with type 1 diabetes, with a prevalence twice that of individuals without diabetes. But! There is hope! And you are the expert, and no one is perfect ❤️
...

Diabetes. We don’t always go hand in hand, but sometimes we do ⚡️ And then, you can count on me 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram