10 oktober 2018 |  Event

Diabetesgalan 2018

När jag kom hem igår kväll möttes jag av ett härligt kuvert i brevlådan! Det var min ibjudan till Diabetesgalan som går av stapeln den 14 november. Det är så härligt att det här är nu mer én tradition och det ska bli så jäkla roligt! Om jag är taggad? JA!

Förra året hade jag en klänning av By Malina och i år får vi helt enkelt se. Jag har en plan men kommer behålla den lite för mig själv en stund. Lite spännande måste det minsann vara, eller hur 😉

Ska ni också gå? Vore så roligt att få träffa er!

/Sara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

#Dexcom is looking extra trendy in this dress 💄 And extra fashionable bc I
know this tiny thing, continuous glucose monitor, will keep me not worrying about my diabetes 🖤

#ad #dexcomwarrior #dexcomg6 #t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #dexcomg6
...

Living with diabetes is not always easy. We need to put all the parts together - health, exercise, mental health. Because it`s not just the insulin that affects. Having that said, I`m glad that spring is on its way bc it makes my diabetes management so much easier ☀️🤍 ...

“Strike a pose” means “to stand or sit with your body in particular position” 🤌🏻 ...

I’m blue da ba dee 💙✌🏻 ...

Följ mig på Instagram