26 december 2018 |  Diabetes

Diabetes tar inte paus

Jag ser så många uppdateringar, nu kring julens ledigheter och allt vad det innebär, av diabetiker runt om i världen med bilder och en tillhörande text att ”livet som diabetiker” är konstant och trots att det ska vara dagar fyllda av kärlek behöver man ändå byta sensor, reservoar och hålla koll på blodsockret. Och jo, det stämmer. Men, livets andra ”bekymmer” tar inte heller paus fast man skulle önska det. 

Livet som diabetiker är inte alltid så lätt och kanske inte speciellt när som denna tid på året fyller dagar men annat som kroppen kanske inte är van vi såsom annan typ av mat, mindre träning och mycket stillasittande. 

Jag är glad över att faktiskt få spendera så mycket tid med min familj, äta god mat, få ta det lugnt och fylla på med nu energi inför det nya året. För oavsett om det är jul, midsommar, födelsedagar, resor etc så rullar livet på. Det går inte att ta paus från det. 

Så, jag tycker vi fokuserar på det positiva i att livet faktiskt rullar på. Går det skit idag, kommer det en ny dag i morgon ! 

Idag rullar vi hem till Stockholm igen. Det ska bli skönt att få landa lite hemma. Ska jobba i mellandagarna och se till att köpa mig något fint till nyår! 

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram