4 augusti 2019 |  Snacks

Det ultimata zucchini-brödet

Jag fick syn på min Australienska vän Renza’s instastory där hon i helgen bakade ett bröd med zucchini. Jag kunde inte låta bli att fråga om receptet och det kan vara ett av de godaste bröden jag ätit!

Riv en zucchini på rivjärnet, krama ur vätskan

Blanda ihop zucchinin med 2 ägg, 1 dl olja, 100 g socker (jag tog brunt socker), 1 tsk vaniljpulver, 3/4 tsk bakpulver, 1/2 tsk bikarbonat, 260 gram mjöl (här jag tog 3/4 rismjöl och 1/4 teffmjöl. Rör ihop allt väl!

Smörj en form och häll ner smeten

Grädda i 175 grader i ca 50 minuter.

Vänta tills det svalnat och bre på ett lager med smör och njut. Du kommer inte ångra dig. Super-enkelt och så himla gott! Receptet kommer härifrån

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram