4 mars 2022 |  Blogg

Det kan inte bli bättre

Eller jo kanske men livet idag känns hundra gånger bättre än gårdagen. Det var som att allt stretade emot mig och när jag kom hem, trött och vrålhungrig kissade min fantastiska katt ner mina nytvättade lakan osv. Ni fattar. Det var som att jag ville gå under jord. Såg mörker.

Men som jag vet, kommer det en ny dag och energin är på topp! Har tvättat sängkläder samt mina två täcken jag har i sängen, har köpt två nya viner (nyheter på systemet) som jag ser fram emot att testa (ett Italienskt och ett från Portugal), jag ska strax in till Tures på ett glas efter en bra jobbdag och i morgon ska jag göra om mina naglar och min pappa kommer och hjälper mig med att få duschväggar samt varmvatten i badrummet.

Om solen fortsätter lysa som idag så kommer det bli en skitbra helg oavsett egentligen vad som händer.

Nu ska jag ta på mig lite av mig Cartier-parfym dagen till ära och börja bege mig in mot stan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram