9 januari 2021 |  Helg

Dermot och Marcus Clemenger på besök

Nej men vart ska jag börja eller hur hittar jag rätt ord för att beskriva min PANG LÖRDAG? Jag var så nervös i morse att jag knappt inte visste något. Jag har dragit igång detta fantastiska projekt och jag hade bjudit in Dermot Clemenger och sin son Marcus hem till mig för att laga mat och att snacka.

När alla var på plats och vi drog igång med hela ”tjofräset” så gick det hur bra som helst. I alla fall vad mina känslor säger till mig. Vi lagade hamburgare (som blev helt sjukt goda) med tillbehör och vi hade så himla trevligt.

Jag är så glad! Ringde pappa efteråt på en promenad och kunde inte sluta prata, haha. Antar det är ett gott tecken 😉

Nu ska jag ta ett glas vin med brorsan som var med som en liten side-kick och jag fick även en av hans fina skärbrädor (som jag älskar!!!).

Jag hoppas verkligen, alltså VERKLIGEN, att ni kommer gilla detta. Det är nog mest det jag är nervös över. Hur det kommer tas. Men jag tror det kommer bli kul. Om inte, så har jag haft en av mina bästa lördagar tror jag. Dermot och Marcus var sååååå trevliga!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

It’s finally Friday!!! And I just got the first draft of what will be the first episode on my YouTube channel (omg). I’m so nervous but very excited 🌟 Today I’m gonna work all day, going to visit my psychologist, and then prepare for tomorrow’s photoshoot 🌸 A really wonderful Friday in other words! (Except that it is pouring rain outside...) ...

Mindset 2021 - Continue to be this blonde hair girl who loves to bake gluten-free bread and to be this positive t1d who always will try to laugh and to see the good in life despite a lots of coffee and supplies everywhere 💕 #t1dlookslikeme ...

Följ mig på Instagram