9 januari 2021 |  Helg

Dermot och Marcus Clemenger på besök

Nej men vart ska jag börja eller hur hittar jag rätt ord för att beskriva min PANG LÖRDAG? Jag var så nervös i morse att jag knappt inte visste något. Jag har dragit igång detta fantastiska projekt och jag hade bjudit in Dermot Clemenger och sin son Marcus hem till mig för att laga mat och att snacka.

När alla var på plats och vi drog igång med hela ”tjofräset” så gick det hur bra som helst. I alla fall vad mina känslor säger till mig. Vi lagade hamburgare (som blev helt sjukt goda) med tillbehör och vi hade så himla trevligt.

Jag är så glad! Ringde pappa efteråt på en promenad och kunde inte sluta prata, haha. Antar det är ett gott tecken 😉

Nu ska jag ta ett glas vin med brorsan som var med som en liten side-kick och jag fick även en av hans fina skärbrädor (som jag älskar!!!).

Jag hoppas verkligen, alltså VERKLIGEN, att ni kommer gilla detta. Det är nog mest det jag är nervös över. Hur det kommer tas. Men jag tror det kommer bli kul. Om inte, så har jag haft en av mina bästa lördagar tror jag. Dermot och Marcus var sååååå trevliga!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram