31 maj 2019 |  Mat

Den bästa ingrediensen

Igår var det en ledig dag och kan ni gissa vad jag gjorde? Bakade bröd såklart, haha! Det är min frizon och när jag inte riktigt vet hur jag ska hantera stress, spring i benen och någon form av rastlöshet är detta något som hjälper otroligt mycket.

Nu vet jag också att jag och min mage mår bättre av bra ingredienser och då är det alltid en lättnad att veta att jag har bröd som jag mår bra av hemma.

Jag fick ett så himla härligt paket i veckan av Lindroos. Det var en av de bästa produkter och mest använda som låg där i. Nämligen Fiberhusk. Allt bröd som jag bakar innehåller Fiberhusk och det är, tror jag, den viktigaste ingrediensen när det kommer till att baka glutenfritt. Eftersom att glutenfritt mjöl (rismjöl, majsmjöl osv) inte binder vätskan i degen hjälper fiberhusk till.

Har ni inte detta hemma? Då föreslår jag att ni köper det HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

This is how every Monday should feel and be like 🖤🤍 A party 💃 ...

Följ mig på Instagram