31 maj 2019 |  Mat

Den bästa ingrediensen

Igår var det en ledig dag och kan ni gissa vad jag gjorde? Bakade bröd såklart, haha! Det är min frizon och när jag inte riktigt vet hur jag ska hantera stress, spring i benen och någon form av rastlöshet är detta något som hjälper otroligt mycket.

Nu vet jag också att jag och min mage mår bättre av bra ingredienser och då är det alltid en lättnad att veta att jag har bröd som jag mår bra av hemma.

Jag fick ett så himla härligt paket i veckan av Lindroos. Det var en av de bästa produkter och mest använda som låg där i. Nämligen Fiberhusk. Allt bröd som jag bakar innehåller Fiberhusk och det är, tror jag, den viktigaste ingrediensen när det kommer till att baka glutenfritt. Eftersom att glutenfritt mjöl (rismjöl, majsmjöl osv) inte binder vätskan i degen hjälper fiberhusk till.

Har ni inte detta hemma? Då föreslår jag att ni köper det HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram