6 augusti 2019 |  Diabetes

Day 4

Nu är vi framme vid sista dygnet på Ibiza och jag lovar att ni inte bara kommer få se hur min resa var men har så mycket bilder och så mycket härligheter som jag vill visa!

Denna dag blev verkligen en galen sådan, vi tar det från start!

Vaknade vid soluppgången och gick åt det andra hållet på ön och fick se de mest fantastiska mijöerna!

Efter att jag kommit hem, svettig, tagit en dusch åt vi en lång och härlig frukost i vanlig ordning på vår fina balkong. Massa frukter, kaffe, yoghurt, ostar, olika charkpålägg. Varför gör jag aldrig detta hemma?

Ett av mina mål under resan var att besöka stranden och stället Ushuaia. Sagt och gjort åkte vi dit. Och jösses så vackert. Vi slog oss ner vid en strand och ett hotell/bar som hette Sir Rocco Beach Restaurant by Uschuaia och blev inte ett dugg missnöjda.

Vi njöt i solen, åt goda oliver och drack vin och drink! Livet alltså.

Blev glatt överraskad när vi skulle äta lunch då jag fick en glutenfri meny! Har aldrig hänt förut och blev glad i själ och hjärta när jag fick in Schärs bröd. Så gott med en klick aioli på. Mums.

När pappa somnade på stranden gjorde jag en avstickare till beach klubben Uschuaia ensam och sagt och gjort var jag inte ensam många sekunder. Jag var med om den galnaste 45 minuter-tiden på länge, träffade så härliga personer och kände mig lyckligt lottad över att jag vågade gå dit helt ensam.

Mycket mat! Efter strandhäng och x antal shot blev det kväll (efter 21-tiden) och vi började med en fördrink i gamla stan och åt små tapas. Tomat och mozzarella är underskattat! Insulinshot för att inte glömmas.

Middag var vi lite otaggade på eftersom värmen varken gjorde mig eller pappa speciellt hungriga så efter en del funderingar valde vi grannen till restaurangen vi åt på första kvällen. Tapas. Var nöjd med resan, vi pratade om allt kul vi varit med om och jag var nöjd att blodsockret höll sig trots att jag inte haft några rutiner vad gäller mat och rörelse.

Här var vi helt inställda på att tidigt dagen efter åka tillbaka till Sverige och tog en sista tur vid alla vackra och stora båtar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Friday glam! And so nervous about this Sunday - I will for sure update you on what’s going on (guess I’m too anxious 🙈) ...

Följ mig på Instagram