2 augusti 2019 |  Mat

Day 2

Nu är vi på dag 2 på Ibiza som först innebar att vänta tills klockan skulle slå 10 då jag skulle åka tillbaka till flygplatsen för att hämta ut mitt borttappade bagage. Men först. Vaknade vi utvilade och fick se hur det faktiskt såg ut där vi bodde!!!

Vi hade två våningar där andra plan var en hel takterass med en så vacker utsikt över hamnen! Jag dog av lycka och glädjen att äntligen vara här!

Vi var och köpte frukost i en affär, hämtade bagaget och sen vid 13-tiden kunde vår semester äntligen börja!

Vi gick till en strand i närheten, beställde in sangria och vin och njöt av lugnet!

På väg hem igen slog vi oss ner på ett väldigt trevligt cafe som jag kan rekommendera. Det heter Massa Coffee.

Vi åt sallad med mozzarella, lax, äggröra. Gott!

Precis här bodde vi! Inte riktigt samma som i svedala 😉

Efter en välbehövd dusch och lite smink (och hatt-provning) gick vi till hamnen för att kolla läget. Såg den kända nattklubben Lio och drömde mig bort.

Vi valde att slå oss ner precis granne med Lio för en fördrink

Om jag njöt? JA, ta mig tillbaka!

Vet inte om det var den märkliga fotografen jag haffades fel men detta var den enda bild som går att visa haha. Vet i tusan vad som hände med hållningen. Men är så otroligt glad över att jag åkte med pappa! Här är vi!

I spanien ändras matkulturen en aning och inte mig emot alls. Man äter senare och det är tur det för värmen gör inte att i alla fall jag blir speciellt hungrig. När solen gick ner och det började bli kväll slog vi oss ner på ett tapas ställe och beställde in en massa god mat!

Någon enhet insulin!

Vi beställde in en massa tapas och fy tusan vad gott allt smakade. Pimientos, ansjovis i olja, ankpastej (?), jätteräkor och hela kalaset slutade efter några timmar med att vi fick en varsin shot! haha. Det kunde inte ha blivit bättre. Vi vandra sakta hemåt mätta, nöjda, lyriska och en aning trötta!

Fasiken, jag älskar Ibiza. Åk dit!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

How about a natural skin this summer! bare Minerals complexion rescue All Luminizer Mineral 💕
Moisturizer, skin tint and spf 20, all in one from @bareminerals ⭐️ we will all be stars with this (and have a healthy-looking glow) 🤍
...

Följ mig på Instagram