23 december 2021 |  Blogg

Dan före deppardagen

Det är en tjej som känner att hjärnan och kroppen blivit överbelastad under en längre tid. Jag jobbar in i det sista idag och vid lunch kommer pappa och kör hem oss (mig och min brorsa) till Norrköping där julen ska firas och spenderas. Jag längtar. Stänga igen datorskärmen, checka ut och bli sådär lyxigt serverad som man (läs; jag) blir när ens föräldrar gör allt.

Igår så köpte vi de sista julklapparna och det är så typiskt oss.

Jag kände hur hela min kropp längtade hem till mjuka kläder och en film. Tur att NK är så fint trots allt 🙂

Mitt i allt så försöker jag njuta av den fina miljön jag faktiskt bor i! Herregud så krispigt och härligt det är trots allt med vintern. Längtar tills isarna har lagt sig och vi kan åka skridskor!

Just ja! En sen kväll i veckan när jag inte kunde somna så fick jag för mig att baka! Det är eller kanske låter konstigt men detta får mig att lugna ner alla celler i kroppen. Att knåda en deg. Det blev ett härligt bröd med bland annat bovete, ris och majsmjöl. Det fick vila resterande timmar av natten när jag äntligen kunde sova några timmar och första tuggan var SÅ GOD!

Nu ska jag jobba, packa och handla (något snacks till bilresan behövs) innan jag checkar ut! Och ja, Balthazar ska med. Lite nervöst över hur han ska reagera dels på att träffa sin brorsa och dels över att spendera några dagar i ett stort hur med gran haha!

Hoppas ni mår bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram