19 januari 2021 |  Snacks

Dagens inspiration

Jag har haft en helt ok dag. Det har känts en aning segt men jag tror att ibland påverkar blodsockret mer än vad jag vill. Som idag. Jag tror jag ätit alldeles för många druvsockertabletter än vad min mage klarar av vilket resulterat i – ja, magont helt enkelt. Haft svårt att äta och känt mig sådär, märklig. Förstår ni vad jag menar?

Efter jobbet hade jag en längtan fika med Elin. Det om något har jag sett fram emot! Vi sågs senast (skäms verkligen) i somras och det var så fint att träffa henne igen! Hon driver Så Kan Det Gå podden och är som jag otroligt driven, älskar att vara social och ser inga direkta hinder! Helt underbart! Vi gav varandra en rejäl uppdatering och såklart en massa tips om hur vi båda kan en dag jobba med det vi vill.

När jag klev ut från Rival var det som att jag danserade på moln. Älskar den känslan. Jag känner mig, äntligen, lite peppad på morgondagen och att inte ge upp (som jag annars har en tendens att göra).

Nu är jag hemma och snackar på rostade morötter. Jag köpte mig en airfryer och det kan vara det bästa köpet på länge. Det blir så jäkla gott och jag lovar att ni inte kommer bli besvikna! Den går varm varje dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram