28 september 2021 |  Diabetes

Dagen före

Fått mycket frågor och funderingar kring min operation som kom ganska så plötsligt. Jag har väntat på denna operationstid sen oktober förra året men i och med pandemin blev allt mycket senare.

för att svara på frågan så känns det bra. Inte alls nervös eller orolig. Vilket har varit skönt!


Så, igår måndag, sprang jag till frisören direkt efter jobbet. Är det konstigt att jag verkligen kände mig så tacksam att jag skulle hinna med det innan operation? Haha som ni ser behövdes det verkligen. Alltså, verkligen


Anna på Fagr som jag gått till i flera år gjorde magi! TITTA!!! Herregud vilket lyft! Så himla skönt att bli av med allt slitet och få bort utväxten!

När jag kom hem vid 20-tiden var det dags för förberedelser. En spruta för att undvika blodpropp. Kände inte att detta skulle vara en ”match” för mig som injicerar mig själv varje dag, men, när jag fick se nålen blev jag en gnutta orolig.
Testade i magen. Fick inte in nåljäveln. Fick till slut pressa in i låret och herregud så svettigt! Det var en rejäl nål och inte alls tunn!

Inatt har jag inte sovit bra alls. Legat vaken nästan varje timma och när klockan blev 5, fick jag nog. Tog en promenad i skogen här. Nu känns det bättre och jag ska snart bege mig hemifrån.


Börjar kännas nu. Nervositeten kom

när jag klev in på SÖS. Ogillar verkligen det här. Inte en vanlig tisdag i livet. Uppdaterar hur allt går!

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram