30 december 2019 |  Diabetes

Dagen före

Det är dagen innan nyår och jag sitter hemma och jobbar idag.

Jag tar det fortfarande väldigt lugnt och försöker att ta till vara på nuet och mina lugna rutiner som jag infört till mitt liv. Jag mår bättre än jag någonsin gjort och jag kommer fortsätta så in i det nya året.

Detta år har nog varit ett av de jobbigaste. Jag tror att allt det jobbiga har varit mer än det som varit positivt trots att jag har upplevt många roliga stunder under året. Nu är jag väl medveten om att livet är upp och ner och kommer fortsätta att vara så, men jag tror, vill tro, att 2020 kommer vara ett spännande år med många nya uppdrag. Precis som jag vill.

2019 har jag valt att acceptera vem jag är, lärt mig att vara ensam, trots att jag tycker det är hemskt, och bjudit in både familj och vänner till att visa vem jag är. Jag har kommit till insikt (efter 30 år!!!) att jag måste få vara mig själv och inte spela något spel bara för att. Förstår ni mig?

I och med detta har jag fått positiv feedback och det har lett mig till många nya bekantskaper och förfrågningar.

När jag jobbat undan ska jag hitta ett par strumpbyxor som kan passa till nyår och sedan inhandla bubbel för morgondagen! Jag är så taggad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

After a terrible cold, I took a break (not easy but I tried!), and experienced the effect of taking it cool - blood sugar was anything but stabile 🫠 But! Finally I’m back in routine and it feels incredibly wonderful 🔥💙

#diabetes #diabetic #t1d #t1dlookslikeme #t1dawareness #öppendiabetes #dexcomg7 #dexcomwarrior
...

Diabetes affects everyone differently, but it also affects the people close to it daily too.

For me, communication with my family and to my friends has meant a lot. To feel that I don’t have to feel guilty for feeling certain emotions, that I can call at any time of the day without getting complaints, to ask for a hug and get a huge amount of love in return. That to me is so important.

Eating disorders are one of the most common psychiatric disorders in people with type 1 diabetes, with a prevalence twice that of individuals without diabetes. But! There is hope! And you are the expert, and no one is perfect ❤️
...

Diabetes. We don’t always go hand in hand, but sometimes we do ⚡️ And then, you can count on me 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram