7 oktober 2020 |  Bröd

Dagen är här

Det känns konstigt att min sista dag är här. Alltså inte här på bloggen (kommer nog aldrig hända!) men sista dagen på mitt jobb som jag har varit på i 3 år! Jösses.

Jag ska strax bege mig in till kontoret och lämna alla prylar samt se om mitt skåp som stått orört sedan mars kan bjuda på något trevligt. Tror det ligger en gammal choklad och förhoppningsvis inte någon frukt…

Känslan i kroppen är märklig. Har svårt att sätta ord på mina känslor och jag vet inte riktigt hur jag ska känna. Jag är glad. Väldigt glad, tror jag

Hungern har varit sådär och tiden har bara sprungit iväg. Vad passar då inte bättre med en rejäl toast? På med cheddar, pesto, grönkål (har massa), någon god körv. Brödet är såklart stekt i SMÖR på låg värme, lääääänge!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

A few hours in Copenhagen and I guess this is the first time (in my 22 years as a t1) I’ve got it all! Sugar, enough insulin, cannulas, and well - myself put together 💙✌🏻 ...

Have had many conversations this week about diabetes and eating disorders. It’s, as you know, very common. It is also frightening how little we know, how can we avoid more people being affected, improvements in healthcare and what or how should we reduce the pressure and stress around food for people with diabetes?

What I do know is that I need to be around people who don’t have diabetes, eat food, enjoy life, - has helped me. Because that’s how life should be, even if I live with an illness that requires round-the-clock care 🫶🏻
...

Följ mig på Instagram