7 oktober 2020 |  Bröd

Dagen är här

Det känns konstigt att min sista dag är här. Alltså inte här på bloggen (kommer nog aldrig hända!) men sista dagen på mitt jobb som jag har varit på i 3 år! Jösses.

Jag ska strax bege mig in till kontoret och lämna alla prylar samt se om mitt skåp som stått orört sedan mars kan bjuda på något trevligt. Tror det ligger en gammal choklad och förhoppningsvis inte någon frukt…

Känslan i kroppen är märklig. Har svårt att sätta ord på mina känslor och jag vet inte riktigt hur jag ska känna. Jag är glad. Väldigt glad, tror jag

Hungern har varit sådär och tiden har bara sprungit iväg. Vad passar då inte bättre med en rejäl toast? På med cheddar, pesto, grönkål (har massa), någon god körv. Brödet är såklart stekt i SMÖR på låg värme, lääääänge!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

@saramoback

This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user saramoback.
Följ mig på Instagram