18 oktober 2022 |  Recept

Crispy rice med den godaste lax-röran

Det var länge sen jag la upp recept här och nu när jag har lyckats göra denna helt magiska rätt så måste jag bara dela med mig! GÖR DETTA! Jag är själv inget stort fan av ris överhuvudtaget, har aldrig varit, och kommer nog aldrig bli, MEN, detta var och är något helt annat.

Köp sushiris, fritera, ät. Allt som behövs typ, och sen en laxbit. Du har festen kirrad.

Gör sushiriset enligt instruktionerna på förpackningen med vinäger och vanligt strösocker! Lägg det sedan i en ugnsform, ganska tjockt lager och lägg in i kylen eller frysen minst 1 timme!

Blanda hackad lax (salma lax t.ex.) med salladslök, majonnäs, sirracha, soja, koriander, sesamolja och lime. Har inga specifika mått, men smaka av och känn efter så du har en bra balans på sältan! Jag lovar, du kan inte misslyckas!

Ta fram riset, dela det i små kuber och stek eller fritera riset i mycket olja tills det blir gyllene! Fritera du, skulle jag säga 180 grader.

Lägg på laxblandningen på ditt friterade ris och lite färsk chili och avokado (jag hade det inte men kan tänka mig att det blir otroligt gott)!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

#Dexcom is looking extra trendy in this dress 💄 And extra fashionable bc I
know this tiny thing, continuous glucose monitor, will keep me not worrying about my diabetes 🖤

#ad #dexcomwarrior #dexcomg6 #t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #dexcomg6
...

Living with diabetes is not always easy. We need to put all the parts together - health, exercise, mental health. Because it`s not just the insulin that affects. Having that said, I`m glad that spring is on its way bc it makes my diabetes management so much easier ☀️🤍 ...

“Strike a pose” means “to stand or sit with your body in particular position” 🤌🏻 ...

I’m blue da ba dee 💙✌🏻 ...

Följ mig på Instagram