20 augusti 2020 |  Diabetes

Creyan

Det är mycket diabetes och hur man ska få vardagen att bli så ”lätt” trots att man har en miljon tankar och funderingar kring hur blodsockret är, olika diverse tankar kring mat, träning och ja, ALLT! Plus – Resten av allt som ska tänkas på som ingår i livet.

Något som jag är intresserad av och något som får mig att må bra trots en kanske usel ”diabetes” dag eller en dag av kämpande av låga blodsockervärden är att jag alltid tar hand om mitt yttre. Att känna sig fräsch och tillfreds innan sminket åker på innan jobbet eller att krypa ner i sängen nyduschad och insmord av olika typer av krämer är nog topp 3 i min vardag.

Jag har testa så mycket produkter och jag tror att det kanske är för att jag passerat 30-strecket som jag känner mer vikten av att ta hand om min hud.

Nu harjag fått testa produkter från märket Creyan som har utvecklats i nära samarbete med ledande hudläkare och internationella experter för hudvårdsformulering. Det som är perfekt är att det passar ALLA hudtyper och jag vet av erfarenhet hur jobbigt det är att bo i ett land med årstider – ena stunden har jag kombinerad hud, andra torr och ibland fet hud. Så detta passar ju helt perfekt!

Jag fick hem deras ”Discovery kit” och jag har nu lagt en order (ja, med min egna rabattkod) eftersom jag verkligen älskar dessa!

Så in och kika på deras hemsida CREYAN och glöm nu inte min rabattkod ”CREYAN_SARA” så får du 10% på allt! Jag rekommenderar att testa discovery kit, där du får testa produkterna för ett väldigt bra pris!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Step 1 - take a deep breathe
Step 2 - rip off the old one
Step 3 - apply the new one
Step 4 - on with the transmitter
Step 5 - activate in the app

Don’t forget to smile and enjoy your week 💙

#Dexcom #Dexcomg6 #ad #DexcomWarrior #t1dlookslikeme #t1d #diabetes #diabetic #sponsor
...

Wait?! What!!!

Yes - Fried Mac n Cheese!

If I were to open a restaurant in the future, fried food would definitely be part of the menu 😉

Think, how much more fun and delicious life becomes when there are no restrictions around food 💙

You need:
200 g grated cheese
100 g cream cheese
1 jalapeno
2 dl cooked macaroni
black pepper and paprika powder

breading
flour
egg
panko

How:
Mix grated cheese with creme cheese and let melt in a pan. Add jalapeno, spices and macaroni.

Roll into small balls, bread and fry! Enjoy ❤️
...

Följ mig på Instagram