7 juni 2021 |  Mat

Chips-letandet fortsätter och en ruggigt bra måndag

Hur fantastiskt är det att inte behöva frysa? Det är som en nykära-känsla i kroppen att redan vid 7.30-tiden kunna mötas av sommarvärme. Jag tog en tur runt söder i morse vilket var så otroligt befriande! Det är något med tiden på morgonen, innan allt startar. Jag mår så bra av just denna tid, göra något som får min kropp att aktiveras.

Ja, sen ni som följer mig vet om min totala besatthet av dessa chips. När jag insåg förra veckan att Pringles chips innehåller vete fick jag panik. Hur fasiken kan chips inte enbart vara friterad potatis?! (och kanske lite e-ämnen men vet tänker på det..) Ja, fick sedan reda på att Schär har glutenfria och sedan i torsdags har letade pågått. Fick nys om att Coop vid centralen hade så dit fick kosan gå innan den bokade middagen jag hade. Tyvärr ekade det tomt på hyllan och när jag frågade när de får påfyllning fick jag ett otroligt osäkert svar på kanske i morgon eller onsdag.

Ger mig inte. Måste ha de! haha

Jag hade en middag med min filmare och klippare Hanna! Det är hon som är stjärnan bakom mina avsnitt på YouTube! Vi åt på Urban Deli vid Sveavägen och jag tog in en svingod rödbetstartar och pommes (as usual). Att träffas såhär har jag saknat. Fick så mycket energi och lite av en nytändning på livet efter några timmars prat om diverse projekt, livet och hur kul ”man” kan ha det!

Är precis hemkommen och ska ta en kopp te och mysa ner mig i soffan! Herregud vilken bra måndag jag har haft!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram