13 april 2018 |  Diabetes

Byta sensor

Gaaaaaah, det är fredag och solen verkligen skiner!

Så himla härligt och trots några konstiga nätter, sovit oroligt, så känner jag hur energin bara flödar. Okej, flödar är kanske att ta i men jag känner mig allt annat än trött! Sensorbytet igår gick bra, men när jag var uppe en sväng inatt (tur det) fick jag kalibrera. Då det i början är kalibrering var 6:e timma är det en fördel att byta sensor mitt på dagen så det inte blir ett av avhopp i kurvan nattetid.

Okej, det är fredag och som det ser ut nu har jag en lugn helg framför mig. Skönt! Jag är förtjust i att kunna ha så lite inplanerat som möjligt och ta beslut i stundens hetta. Känna känslan vad jag är sugen på att göra. Att inte boka in något för att sen boka av och bli den ”tråkiga”. Men det ska bli fint väder så det lär bli en hel del utomhushäng om jag känner mig rätt, haha!

Nu är det några timmar kvar innan jag ska lapa en herrans massa sol.

Vad har ni för mysiga helg-planer?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

This is how every Monday should feel and be like 🖤🤍 A party 💃 ...

Följ mig på Instagram