13 april 2018 |  Diabetes

Byta sensor

Gaaaaaah, det är fredag och solen verkligen skiner!

Så himla härligt och trots några konstiga nätter, sovit oroligt, så känner jag hur energin bara flödar. Okej, flödar är kanske att ta i men jag känner mig allt annat än trött! Sensorbytet igår gick bra, men när jag var uppe en sväng inatt (tur det) fick jag kalibrera. Då det i början är kalibrering var 6:e timma är det en fördel att byta sensor mitt på dagen så det inte blir ett av avhopp i kurvan nattetid.

Okej, det är fredag och som det ser ut nu har jag en lugn helg framför mig. Skönt! Jag är förtjust i att kunna ha så lite inplanerat som möjligt och ta beslut i stundens hetta. Känna känslan vad jag är sugen på att göra. Att inte boka in något för att sen boka av och bli den ”tråkiga”. Men det ska bli fint väder så det lär bli en hel del utomhushäng om jag känner mig rätt, haha!

Nu är det några timmar kvar innan jag ska lapa en herrans massa sol.

Vad har ni för mysiga helg-planer?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

A few hours in Copenhagen and I guess this is the first time (in my 22 years as a t1) I’ve got it all! Sugar, enough insulin, cannulas, and well - myself put together 💙✌🏻 ...

Have had many conversations this week about diabetes and eating disorders. It’s, as you know, very common. It is also frightening how little we know, how can we avoid more people being affected, improvements in healthcare and what or how should we reduce the pressure and stress around food for people with diabetes?

What I do know is that I need to be around people who don’t have diabetes, eat food, enjoy life, - has helped me. Because that’s how life should be, even if I live with an illness that requires round-the-clock care 🫶🏻
...

When I was diagnosed with t1d (I was 13 years old) it was a huge shock (no shit..). I didn’t know how to react and I barely knew anything about diabetes as a condition. It’s a lot to take in!
What helped me to come to terms with it, reassured me that it wasn’t the end of the world, was the help I’ve got and still got from my closest (family and friends).

You can live a normal, healthy life, do anything you want to. Behind it all - you just need to keep an eye on your diabetes ❤️

#diabetes #t1d #t1dlookslikeme #type1diabetes #dexcomwarrior #diabetic
...

Följ mig på Instagram