13 april 2018 |  Diabetes

Byta sensor

Gaaaaaah, det är fredag och solen verkligen skiner!

Så himla härligt och trots några konstiga nätter, sovit oroligt, så känner jag hur energin bara flödar. Okej, flödar är kanske att ta i men jag känner mig allt annat än trött! Sensorbytet igår gick bra, men när jag var uppe en sväng inatt (tur det) fick jag kalibrera. Då det i början är kalibrering var 6:e timma är det en fördel att byta sensor mitt på dagen så det inte blir ett av avhopp i kurvan nattetid.

Okej, det är fredag och som det ser ut nu har jag en lugn helg framför mig. Skönt! Jag är förtjust i att kunna ha så lite inplanerat som möjligt och ta beslut i stundens hetta. Känna känslan vad jag är sugen på att göra. Att inte boka in något för att sen boka av och bli den ”tråkiga”. Men det ska bli fint väder så det lär bli en hel del utomhushäng om jag känner mig rätt, haha!

Nu är det några timmar kvar innan jag ska lapa en herrans massa sol.

Vad har ni för mysiga helg-planer?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Don’t mind the plant behind me that’s about to die - cause it’s pizza time 🫶🏻 my tip is to take half dose before - and the rest a few hours later 💕 ...

I have some things I will never stop doing ✨ keep talking to myself out loud - it clears most things up and helps feelings become clear.
Take breaks. oh my god yes. A few minutes of anything else can make most things come off. And of course, I will continue to challenge myself. Could it be that the next race is already booked? omg, yes who knows 😉 Are you with me? 💕
...

Följ mig på Instagram