13 april 2018 |  Diabetes

Byta sensor

Gaaaaaah, det är fredag och solen verkligen skiner!

Så himla härligt och trots några konstiga nätter, sovit oroligt, så känner jag hur energin bara flödar. Okej, flödar är kanske att ta i men jag känner mig allt annat än trött! Sensorbytet igår gick bra, men när jag var uppe en sväng inatt (tur det) fick jag kalibrera. Då det i början är kalibrering var 6:e timma är det en fördel att byta sensor mitt på dagen så det inte blir ett av avhopp i kurvan nattetid.

Okej, det är fredag och som det ser ut nu har jag en lugn helg framför mig. Skönt! Jag är förtjust i att kunna ha så lite inplanerat som möjligt och ta beslut i stundens hetta. Känna känslan vad jag är sugen på att göra. Att inte boka in något för att sen boka av och bli den ”tråkiga”. Men det ska bli fint väder så det lär bli en hel del utomhushäng om jag känner mig rätt, haha!

Nu är det några timmar kvar innan jag ska lapa en herrans massa sol.

Vad har ni för mysiga helg-planer?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user saramoback.
Följ mig på Instagram