6 augusti 2018 |  Diabetes

Byta sensor

Godmorgon! 

Det är måndag och det innebär att det är en ny start efter semestern för många. Jag är inte en av de utan min semester fortsätter i några dagar till. Jag drar igång på torsdag, en mjukstart vill säga! 

Jag vet inte hur många gånger jag har satt på en ny sensor men varje gång jag ska göra det får jag en rysning i kroppen. Inte för att det gör ont på något sätt men en lite obehaglig känsla. Jag försöker att byta sensor när den ”tar slut” för att maximera användningen av den gamla. Och nu är det ca 3 timmar kvar. 

Hur brukar ni göra? Tycker minst det är jobbigt/tungt att byta sensor? 

Då jag idag åker ner till Norrköping en sväng kommer jag alltså byta innan jag ska mot tåget för att slippa ta med mig alla tillhörande saker. 

Vad ska jag i Norrköping göra då? Jo, vi ska ikväll/inatt fiska kräftor!! Som jag längtar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

It is what it is, even in public 💙 #t1dlookslikeme ...

A few hours in Copenhagen and I guess this is the first time (in my 22 years as a t1) I’ve got it all! Sugar, enough insulin, cannulas, and well - myself put together 💙✌🏻 ...

Följ mig på Instagram