3 september 2019 |  Helg

Bubbel, fotografering och att fira

Veckan som gick var som sagt riktigt kul och det känns så roligt att min entreprenör-sida verkligen älskar när min vardag är blandad med både intervjuer, roliga samarbeten och diabetes!

Mer om det senare, nu tar vi en titt på hur min helg var!

Jag rusade från jobbet lite tidigare för att hinna med en intervju med Diabetes Wellness. Vi tog en te på Kafferepet och jag hade så trevligt. Ska bli kul att få se hur det blir!

Efter en kopp te, intensivt pratade om min diabetes och ätstörning rusade jag hem, bytte om och åkte till Älvsjö för att äta middag med mina favoriter! Inte nog med att bli bjuden på middag, firade vi även allas framgångar med bubbel!

Det grillades kött (sista gången för året?) och serverades med rostade potatisar, sallad och en sås med fetaost. Herregud, det gick så fort att inget av detta fotades. Men, till efterrätt drack vi gott vin och glass med färska hallon. Dos nr 3 under kvällen injicerades och jag njöt!

Det var en så härlig kväll! TACK!

I lördags blev det en förmiddag med jobb för kommande event 9 september och vi är nu över 30 (!!!) st anmälda! Så kul! Detta varvades med att panta, haha, handla mat och STÄDA! För, vid 16-tiden kom fantastiska Clara för en fotografering hemma hos mig.

Om fotograferingen gick bra? Eh JA! Kan knappt vänta på att få se bilderna. Så jäkla bra är Clara! Följ henne på Instagram

Eftersom fotograferingen gick så bra och vi klickade bestämde vi oss för att ta en drink på kvällen! Sagt och gjort. Här är vi! På TAK med ett glas vin och njuter. Clara har också Diabetes så vi pratade en del om det men också även om annat skvaller.

När det blev för kallt gick vi till Cavabaren

Vi rundade av kvällen med ett sista glas på Nosh and Chow. Försökte få til en bild på bådas kurvor, haha, och det blev ett riktigt stort projekt. Med vi lyckades till slut med olika appar…

Ja, dagarna är olika och det är mänskligt att inte ha en ”spik”-rak kurva. Livet pågår här och nu och jag måste säga att jag blivit bättre på att njuta av allt som händer och inte lägga allt fokus på en perfekt kurva.

I söndags blev det en långpromenad och vi hittade världens mysigaste och märkligaste lilla skog (?). Jag har haft ont i käkarna för att jag har skrattat och gått runt med ett stort leende hela helgen (och veckan). Det var en ynnest att gå och lägga sig i söndagskväll med en harmonisk känsla över allt som händer nu!

Tack alla och fler helger som denna vill jag ha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Do I really have to live with this for the rest of my life? When I went for a run this morning, my sensor alerted

Low blood sugar

It usually doesn`t affect me, because I know my body and I know my diabetes.

But out of nowhere came the thought "Should it be like this for the rest of my life".

Should I always have to hear the alarms that come from time to time, should I always have to think about what I eat, should I always have to walk around with sugar in my purse

Today, I`m tired of this. I`m fine, just thought that I would share this with you ❤️
...

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

Följ mig på Instagram