3 september 2019 |  Helg

Bubbel, fotografering och att fira

Veckan som gick var som sagt riktigt kul och det känns så roligt att min entreprenör-sida verkligen älskar när min vardag är blandad med både intervjuer, roliga samarbeten och diabetes!

Mer om det senare, nu tar vi en titt på hur min helg var!

Jag rusade från jobbet lite tidigare för att hinna med en intervju med Diabetes Wellness. Vi tog en te på Kafferepet och jag hade så trevligt. Ska bli kul att få se hur det blir!

Efter en kopp te, intensivt pratade om min diabetes och ätstörning rusade jag hem, bytte om och åkte till Älvsjö för att äta middag med mina favoriter! Inte nog med att bli bjuden på middag, firade vi även allas framgångar med bubbel!

Det grillades kött (sista gången för året?) och serverades med rostade potatisar, sallad och en sås med fetaost. Herregud, det gick så fort att inget av detta fotades. Men, till efterrätt drack vi gott vin och glass med färska hallon. Dos nr 3 under kvällen injicerades och jag njöt!

Det var en så härlig kväll! TACK!

I lördags blev det en förmiddag med jobb för kommande event 9 september och vi är nu över 30 (!!!) st anmälda! Så kul! Detta varvades med att panta, haha, handla mat och STÄDA! För, vid 16-tiden kom fantastiska Clara för en fotografering hemma hos mig.

Om fotograferingen gick bra? Eh JA! Kan knappt vänta på att få se bilderna. Så jäkla bra är Clara! Följ henne på Instagram

Eftersom fotograferingen gick så bra och vi klickade bestämde vi oss för att ta en drink på kvällen! Sagt och gjort. Här är vi! På TAK med ett glas vin och njuter. Clara har också Diabetes så vi pratade en del om det men också även om annat skvaller.

När det blev för kallt gick vi till Cavabaren

Vi rundade av kvällen med ett sista glas på Nosh and Chow. Försökte få til en bild på bådas kurvor, haha, och det blev ett riktigt stort projekt. Med vi lyckades till slut med olika appar…

Ja, dagarna är olika och det är mänskligt att inte ha en ”spik”-rak kurva. Livet pågår här och nu och jag måste säga att jag blivit bättre på att njuta av allt som händer och inte lägga allt fokus på en perfekt kurva.

I söndags blev det en långpromenad och vi hittade världens mysigaste och märkligaste lilla skog (?). Jag har haft ont i käkarna för att jag har skrattat och gått runt med ett stort leende hela helgen (och veckan). Det var en ynnest att gå och lägga sig i söndagskväll med en harmonisk känsla över allt som händer nu!

Tack alla och fler helger som denna vill jag ha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram