4 maj 2018 |  Diabetes

Bryta negativa tankar

Ja, det är nog något alla behöver ”jobba” med mer eller mindre. Vissa situationer kan vara mer kraftfulla än andra och ibland är det svårt att bryta en negativ spiral. Gårdagen som var fokuserad på en ganska så negativ och jobbig situation/-er fick mig att, som jag nämnde igår, vilja bara dra något gammalt över mig. Att vända det genom att gå emot allt som jag egentligen var sugen på, kursen t.ex. gjorde succé. 

Somnade ganska så sent inatt och när klockan ringde i morse mådde jag så bra. Trots ytterst få timmar. Det var nog att jag gick och la mig med ett stort leende på läpparna. Det betyder så mycket. Jag har nu under morgonen tänk mycket på det här med hur andra personer i min omgivning får mig att må och hur det påverkar mig, både bättre och sämre, såklart.

Det här ämnet är såklart också en faktor att lägga till i livet som kronsik sjuk. Att lägga energi och negativa tankar på allt som är jobbigt och påverka din omgivning av det eller förska se livet som en gåva och se alla möjligheter som du faktiskt kan göra trots att blodsockret måste hålla i schack? 

Jag är glad att det är fredag och att det ska bli strålande väder i helgen. Min kompis från Kristianstad kommer även och hälsar på och det är verkligen på tiden! 

Hur gör du för att vända negativa tankar till en drivkraft och något positivt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Someone told me that Diabetes is not a barrier but a different path that brings lessons on strength, resilience, and the significance of self care 💕
Over the years, with many lows and highs - I’ve learned to not expecting everything to be perfect all the time.
...

Följ mig på Instagram