11 februari 2021 |  Middag

Brödfri pizza, Ersta diakoni och hjärtchoklad

Vi tar oss tillbaka till torsdagkvällen och när lusten för att laga mat var på 0%. Tur att jag har frysen full av massa godheter och det som kändes rätt där och då var denna fantastiska PIZZA! Lägg av säger jag bara

Nej men titta. JACKPOT! Och det bästa av allt? Glutenfri och ”bara” 1.5 g kolhydrater/100 g. Jösses. Kan ju äta pizza varje dag nu. Eller?

Denna pizza-variant är gjort på en botten av kyckling (fråga mig inte hur men så är det i alla fall) och därmed glutenfri. Jag tycker om att testa nyheter i affären och speciellt när det är mat utan gluten 😉

Idag på schemat var det ännu ett besök på sjukhuset. Fast idag på Ersta och hos min fantastiska sjuksköterska! Jag verkligen gillar att träffa honom och jag älskar den support och engagemang jag får av mitt diabetes-team. Hade ett bra hba1c vilket också känns så j*vla bra i själ och hjärta. Skuttade ut därifrån och nästan dansade som på rosa små moln. Dock otroligt kallt så fick nästan små springa för att inte få köldskador på väg hem

Dagen har sedan dess varit en massa möten (online) och jobb. Har hunnit med att ta två riktgt varma duschar (alltså kylan?!) och sitter här nu med en kartong hjärtchoklad som jag köpte till mig själv igår. För när ingen annan kommer ge en alla hjärtans dag present får man helt enkelt lösa det själv 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram