27 april 2020 |  Recept

Broccolipizza

Jag var inne en sväng på kontoret idag för ett möte och det var en märklig känsla. Inte att åka till jobbet som ”vanligt” utan att det var i princip helt tomt. Det är ett kontor där ca 2000 personer cirkulerar och nu kanske 10?

Jag har haft fullt upp med jobb och tankar om livet och vad som faktiskt motiverar mig. Stora frågor och inga direkta svar.

Men nu till något mer konkret och roligare! Jag tror de flesta har hört talas om att det går att göra ”bottnar” med riven blomkål, eller hur? Tog mig friheten att riva broccoli och göra en pizzabotten av det. Crazy, eller hur 😉

Riv eller kör i en mixer ett broccolihuvud

Rör ner 2 ägg, ca 1 dl riven parmesan samt salt och peppar

Gör 3 st runda delar av smeten och lägg in i ugnen på 200 grader i ca 15 min. Under tiden – plocka fram det du vill toppa din pizza med. Ett måste är Mozzarella! Det smälter så göttigt i ugnen!

Lägg på allt på pizzan och avsluta med att sätta in alltihop i ugnen i ja, 5 minuter? Tills allt smält och ser smarrigt ut.

Jag äter absolut inget diet eller kosthållning och tycker det är bra med balans i vardagen. Detta var något nytt och det är så enkelt och så gott!

Det ser kanske lite slapp ut men j*vlar! Detta ska definitivt göras minst 1 gen/veckan. Perfekt till fredagsmyset!

Kommentar till “Broccolipizza”

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  @saramoback

  Do I really have to live with this for the rest of my life? When I went for a run this morning, my sensor alerted

  Low blood sugar

  It usually doesn`t affect me, because I know my body and I know my diabetes.

  But out of nowhere came the thought "Should it be like this for the rest of my life".

  Should I always have to hear the alarms that come from time to time, should I always have to think about what I eat, should I always have to walk around with sugar in my purse

  Today, I`m tired of this. I`m fine, just thought that I would share this with you ❤️
  ...

  Focus 🥂 ...

  I want to talk about something that might give some perspective.

  The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

  And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

  Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
  #t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
  ...

  WOW!!!

  I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
  ...

  Följ mig på Instagram