27 april 2020 |  Recept

Broccolipizza

Jag var inne en sväng på kontoret idag för ett möte och det var en märklig känsla. Inte att åka till jobbet som ”vanligt” utan att det var i princip helt tomt. Det är ett kontor där ca 2000 personer cirkulerar och nu kanske 10?

Jag har haft fullt upp med jobb och tankar om livet och vad som faktiskt motiverar mig. Stora frågor och inga direkta svar.

Men nu till något mer konkret och roligare! Jag tror de flesta har hört talas om att det går att göra ”bottnar” med riven blomkål, eller hur? Tog mig friheten att riva broccoli och göra en pizzabotten av det. Crazy, eller hur 😉

Riv eller kör i en mixer ett broccolihuvud

Rör ner 2 ägg, ca 1 dl riven parmesan samt salt och peppar

Gör 3 st runda delar av smeten och lägg in i ugnen på 200 grader i ca 15 min. Under tiden – plocka fram det du vill toppa din pizza med. Ett måste är Mozzarella! Det smälter så göttigt i ugnen!

Lägg på allt på pizzan och avsluta med att sätta in alltihop i ugnen i ja, 5 minuter? Tills allt smält och ser smarrigt ut.

Jag äter absolut inget diet eller kosthållning och tycker det är bra med balans i vardagen. Detta var något nytt och det är så enkelt och så gott!

Det ser kanske lite slapp ut men j*vlar! Detta ska definitivt göras minst 1 gen/veckan. Perfekt till fredagsmyset!

Kommentar till “Broccolipizza”

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  @saramoback

  How about a natural skin this summer! bare Minerals complexion rescue All Luminizer Mineral 💕
  Moisturizer, skin tint and spf 20, all in one from @bareminerals ⭐️ we will all be stars with this (and have a healthy-looking glow) 🤍
  ...

  Följ mig på Instagram