1 februari 2021 |  Blogg

Bränd macka, sol och ett bra avslut

Efter att jag i morse lyckades ha i mina mackor en lite för lång stund i rosten gick det hela totalt emot. Trodde även att jag lyckades ha sönder min mocca master. Sprang ner 2 minuter innan mitt första möte för att köpa en kaffe, stressa, bli svettig osv för att komma hem till ett inställt möte (som jag hade missat) och ser att sladden till kaffebryggaren inte var i. Suck.

Dagen fortsatte med motgång men efter den fantastiska promenade på lunchen vände det!

Slog mig ner på en halvblöt bänk i solen. Det värmde. Solen värmde! Jäklar i gatan vad jag saknat detta! Det gjorde susen för att vända denna sega måndag till en faktiskt bra start på veckan.

Jag jobbade undan allt som inte blev av på förmiddagen, fått struktur på förhoppningsvis nästa inspelning och träffat underbara Ida på en kaffe vid Mariatorget. Som jag behövde att prata av mig, skratta och dricka typ världens godaste kaffe. Jag tror inte jag är ensam om att känna att det är så viktigt att byta miljö. Hemmakontoret är inte en glädje varje dag.

Nu äter jag en sen middag, ska svara på lite mejl jag inte hade ork till under dagen och försöka sova tidigt. Ligger efter i sömn tror jag med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram