29 juli 2018 |  Diabetes

Bra blodsockerkurva

Alltså denna söndag får även som helgen 10 av 10 poäng. Jag har precis kommit hem från ett kvällsbad i vanlig ordning. Allt för att inte bli för varm innan jag kryper ner i sängen. Jag har verkligen svettats som tusan idag utan att jag har gjort något speciellt. Men det är ju helt otroligt härligt ändå. Det är bara en fläkt/ac som saknas. Liiiite jobbigt på natten när jag verkligen känner att jag behöver sova och inte sitta på balkongen 1 gång/timmen för att svalka ner mig. Eller att ha frysta broccolipåsar i sängen…

I morgon åker jag tåg ner till Norrköping för att bli upphämtad av familjen. Vi ska bila ner till Västkusten och vårt första stopp blir Marstrand. Där har jag faktiskt aldrig varit och jag ser fram emot en vecka med familjen och en vecka som ska fyllas av massa goooood fisk (älskar fisk i alla smaker och typer), massa skratt babbel och bara slappa! Semestern detta år är nog en av de bästa jag har haft. Roligt varje dag. Kanske inte att blodsockret visar sig från sin bästa sida som idag men jäklar vad jag njuter av livet. Och det är lite så jag anser att det ska vara. 

Nu håller jag på att rosta mackor (bästa kvällssnackset tillsammans med choklad) och ska krypa ner i sängen. Jag ska upp tidigt i morgon och behöver verkligen fler timmar sömn då det inte blivit så många de senaste nätterna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Diabetes affects everyone differently, but it also affects the people close to it daily too.

For me, communication with my family and to my friends has meant a lot. To feel that I don’t have to feel guilty for feeling certain emotions, that I can call at any time of the day without getting complaints, to ask for a hug and get a huge amount of love in return. That to me is so important.

Eating disorders are one of the most common psychiatric disorders in people with type 1 diabetes, with a prevalence twice that of individuals without diabetes. But! There is hope! And you are the expert, and no one is perfect ❤️
...

Diabetes. We don’t always go hand in hand, but sometimes we do ⚡️ And then, you can count on me 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram