14 februari 2021 |  Lunch

Boostad med energi

Hur fint är inte detta! Åh vad en del av mig vill bo här medan en alla del av mig vet att jag kommer bli rastlös här och sakna Stockholm och pulsen

Lunch på Mocca Deli med Lisa!


Vilken fantastisk helg jag har haft. Denna dag, alla hjärtans dag, har spenderats först med min bästis Denise. Hon är en person som får mig att verkligen se till mina positiva sidor, mitt driv och hon ger mig kärlek som bara hon kan ge. Efter en och två kaffe senare mötte jag upp Lisa som jag gick första året på gymnasiet tillsammans med innan vi båda bytte riktning och skola. Vi har alltså inte setts sen dess men en kommentar senare via Instagram bestämde vi spontant att vi skulle ses idag. Hur fint är det inte med sociala medier!
Lunchen var ganska så platt, men att träffa Lisa och prata i ca 2 timmar var helt magiskt! Vi kommer definitivt ses igen!

Jag åkte i eftermiddags tillbaks till Stockholm och känner mig så lycklig. Nästan som när man är kär. Jag är kär i min familj, kär i mina fina vänner och så glad över att jag har familj och vänner som stöttar och ger mig positiv energi. De får mig att visa mina bra sidor och jag är så otroligt tacksam över det! Inget jag längre tar för givet.

Jag är redo för en ny spännande vecka. Årsmöte med barndiabetesfonden, ett spännande möte och inspelning av nästa avsnitt av min youtube kanal – Saras Mat & Prat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram