2 oktober 2018 |  Event

Blogger event i Berlin

Med Anna och Josefin!
Lärde mig morse-kod!

Igår var det en fullspäckad dag. Vi började med att checka av några turist-saker i Berlin samt leta efter strumpor till mig själv då det var det enda jag glömde packa…

Vid lunch blev vi alla upphämtade av buss som körde oss till en stor konferenslokal där vi hade workshops och pratade om diabetes och hur vi ska utveckla appar och tekniken ännu bättre. Eller mer – vad jag som diabetiker saknar. 

Mycket spännande och givande. 

Efter några timmar där åkte vi till Spy museum där vi blev guidade och det hela avslutades med en sen middag (som inte var en höjdare). 

Nu har vi precis ätit frukost och jag fick en sensor i present av min tyska kompis! Tappade min sensor igår och jag hade såklart ingen extra med mig. Nu är den nya sensorn på och jag är redo för EASD mässan! 

Nu kör vi sista dagen i Tyskland! 

/Sara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Someone told me that Diabetes is not a barrier but a different path that brings lessons on strength, resilience, and the significance of self care 💕
Over the years, with many lows and highs - I’ve learned to not expecting everything to be perfect all the time.
...

Följ mig på Instagram