2 oktober 2018 |  Event

Blogger event i Berlin

Med Anna och Josefin!
Lärde mig morse-kod!

Igår var det en fullspäckad dag. Vi började med att checka av några turist-saker i Berlin samt leta efter strumpor till mig själv då det var det enda jag glömde packa…

Vid lunch blev vi alla upphämtade av buss som körde oss till en stor konferenslokal där vi hade workshops och pratade om diabetes och hur vi ska utveckla appar och tekniken ännu bättre. Eller mer – vad jag som diabetiker saknar. 

Mycket spännande och givande. 

Efter några timmar där åkte vi till Spy museum där vi blev guidade och det hela avslutades med en sen middag (som inte var en höjdare). 

Nu har vi precis ätit frukost och jag fick en sensor i present av min tyska kompis! Tappade min sensor igår och jag hade såklart ingen extra med mig. Nu är den nya sensorn på och jag är redo för EASD mässan! 

Nu kör vi sista dagen i Tyskland! 

/Sara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Type 1 diabetes should never hold you back from your goals. There are no exercises specifically designed for people with diabetes, any workout you want to@do is possible. There will be highs and lows as you figure out what works for you - BUT don’t let them get you down. You’ve got this 🤘🏻💙 ...

Följ mig på Instagram