2 oktober 2018 |  Event

Blogger event i Berlin

Med Anna och Josefin!
Lärde mig morse-kod!

Igår var det en fullspäckad dag. Vi började med att checka av några turist-saker i Berlin samt leta efter strumpor till mig själv då det var det enda jag glömde packa…

Vid lunch blev vi alla upphämtade av buss som körde oss till en stor konferenslokal där vi hade workshops och pratade om diabetes och hur vi ska utveckla appar och tekniken ännu bättre. Eller mer – vad jag som diabetiker saknar. 

Mycket spännande och givande. 

Efter några timmar där åkte vi till Spy museum där vi blev guidade och det hela avslutades med en sen middag (som inte var en höjdare). 

Nu har vi precis ätit frukost och jag fick en sensor i present av min tyska kompis! Tappade min sensor igår och jag hade såklart ingen extra med mig. Nu är den nya sensorn på och jag är redo för EASD mässan! 

Nu kör vi sista dagen i Tyskland! 

/Sara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

After a terrible cold, I took a break (not easy but I tried!), and experienced the effect of taking it cool - blood sugar was anything but stabile 🫠 But! Finally I’m back in routine and it feels incredibly wonderful 🔥💙

#diabetes #diabetic #t1d #t1dlookslikeme #t1dawareness #öppendiabetes #dexcomg7 #dexcomwarrior
...

Diabetes affects everyone differently, but it also affects the people close to it daily too.

For me, communication with my family and to my friends has meant a lot. To feel that I don’t have to feel guilty for feeling certain emotions, that I can call at any time of the day without getting complaints, to ask for a hug and get a huge amount of love in return. That to me is so important.

Eating disorders are one of the most common psychiatric disorders in people with type 1 diabetes, with a prevalence twice that of individuals without diabetes. But! There is hope! And you are the expert, and no one is perfect ❤️
...

Diabetes. We don’t always go hand in hand, but sometimes we do ⚡️ And then, you can count on me 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram