23 mars 2020 |  Helg

Bilder från helgen

Trots situationen runt om i världen har jag beslutat om att försöka leva ”normalt” så gott det går.

Det blev en aw i fredags, som vanligt, fast dock inte lika många som vi brukar. Vi stannade kvar på söder vilket kändes skönt att inte behöva åka iväg.

Vi slog på stort och beställde in hotshot!

Vi gick till en annan kvarterskrog och stöttade även deras bar med vin och mat! Mina pommes frites var så varma (men väldigt goda) så jag brände hela min gom… suck, jag var alldeles för exalterad och hungrig haha!

Det blev en tidig kväll då jag i lördags skulle åka till Norrköping. Jag hade med mig två stora ballonger uppblåsta med helium (då vi skulle fira mamma som fyller år). Det som var bra var att tåget jag åkte med var i princip helt tomt att dessa ballonger kunde få ett eget säte. Det enda positiva med corona?

Kom hem till familjen och njöt vid en vägg där det var lä och sol! Hur trevligt!

Då mamma fyllde år på söndagen valde vi att äta middag och dricka bubbel på lördagskvällen. Dricker inte champagne så ofta men när det väl ska drickas ska det vara champagne och torrt. Så gott!

Stekt purjolök som sedan badade i grädde!

Middagen var nog bland det godaste jag ätit. Vitlöksspäckad lammstek med stuvad purjolök och smashed potato.

Vaknade tidigt i söndags och dagen bjöd på sol! Frukost i solen har jag längtat efter att jag nästan tappade talförmågan, haha

Vi firade mamma när alla hade vaknat med dunder och brak! Grattis mamma!

Gjorde lite ärenden på stan innan jag tog tåget tillbaka till Stokholm

Då mitt blodsocker låg stabilt lite för högt valde jag att ta en promenad i solen och blev glad när jag såg att så många valde att faktiskt gå ut och njuta av vädret, trots Corona. Det gör mig glad i själen. Det är så viktigt att vi fortfarande kan gå ut och röra på oss, ta en kaffe med sin polare och försöka att njuta så gott det går!

Kvällen slutade med att handla medel för att rengöra min ugn och såklart äta zucchini fries som ni fick se igår 🙂

Bra helg! Nu hoppas jag att veckan blir lugn och bra trots att det mesta blir inställt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

A few hours in Copenhagen and I guess this is the first time (in my 22 years as a t1) I’ve got it all! Sugar, enough insulin, cannulas, and well - myself put together 💙✌🏻 ...

Have had many conversations this week about diabetes and eating disorders. It’s, as you know, very common. It is also frightening how little we know, how can we avoid more people being affected, improvements in healthcare and what or how should we reduce the pressure and stress around food for people with diabetes?

What I do know is that I need to be around people who don’t have diabetes, eat food, enjoy life, - has helped me. Because that’s how life should be, even if I live with an illness that requires round-the-clock care 🫶🏻
...

When I was diagnosed with t1d (I was 13 years old) it was a huge shock (no shit..). I didn’t know how to react and I barely knew anything about diabetes as a condition. It’s a lot to take in!
What helped me to come to terms with it, reassured me that it wasn’t the end of the world, was the help I’ve got and still got from my closest (family and friends).

You can live a normal, healthy life, do anything you want to. Behind it all - you just need to keep an eye on your diabetes ❤️

#diabetes #t1d #t1dlookslikeme #type1diabetes #dexcomwarrior #diabetic
...

Följ mig på Instagram