24 september 2018 |  Mat

Bianchi Café & Cycles

Burrata, tomat, tryffelpesto, picklad rödlök och hasselnötter
Oliver, parmesanpotatis. Jösses så gott
Brioche, breasola, tryffelnobis, dill, sikrom och potatiscrisp.

I lördags var planen att strosa i områden där varken någon av oss brukar hänga för att upptäcka nya delar av Stockholm. Turista i sin egna stad. hur mysigt! Vi möttes vid Fridhemsplan och strosade bort mot St Eriksplan och gick i massa mysiga butiker och min inredningssjäl visade upp sig igen. Vill byta ut allting och köpa nytt hemma, haha! Efter ett tag av letandes av en mysig restaurang bestämde vi oss för att gå till Eataly där jag aldrig har varit. 

När vi kom dit var det ösigt som tusan och det var en timmes väntetid för ett bord… Suck och mitt blodsocker var på väg ner och hungern var enorm…

Vi hamnade till slut på ett random ställe och det kändes som vi var någon helt annan stans än Stockholm, typ Rom! 

Det visade sig att detta ställe finns också i Västerås och även i Tokyo, Japan och Mexiko. Det är inte enbart ett Café utan även en cykelverkstad. Hur coolt. 

Ja, mätta och belåtna blev vi i alla fall och jag tog med mig en doggy-bag. Fick dock springa över till Espresso House för en låda då Bianchi inte erbjöd att ta med maten hem om man inte åt upp vilket jag tycker är en aning märkligt. Eller hur?!

Om ni också är sugna på detta ställe så ligger det i centrala Stockholm på Norrlandsgatan 16. Ett ruggigt hett tips.

/Sara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

For the fries 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram